Nejste přihlášen/a.
Na Nokiany jsem slyšel chválu, ale osobní zkušenost nemám. Za tu cenu prodává i Continental a ty používají dražší výrobci aut jako první gumy. Sáhnul bych po nich.
doplněno 23.10.14 09:55:Zimní Continentalky sjedu za těch 5 let, je to nájezd cca 30-35tis km, ale dávám jim zabrat. Dokázaly by najet víc... ![]()
Díky, za opovědi. Nicméně nerad bych kupoval každou zimu nové pneu
Jak jsou na tom ty continentaly kolik se na nich dá najet? (ano google znám
)
continental je obecně nejlepší v poměru kvalita-nájezd km.. ale taky si připlatíte.. u některých vozů to nestojí za to - máte-li však v zimně časté cesty po silnicích se sněhem, ledem... doporučuji !
Na mé auto by stály cca 2360,- kus - tak se dívám po alternativách - rád bych také poprosil o zkušenosti - co tak firma NEXEN?
doplněno 23.10.14 09:48:Continental mám na mém kombi - nikdy mne nezklamaly.. dokonce ty jedny jsou z roku 2008 a na zadní nápravě mi vydrží počítám 40tiskm.
Myslím, že někde v testech (vždy záleží na rozměru pneu a kdo test "platí") byly Alpiny lepší v některých oblastech, ale víc se opotřebovaly...
Ten NEXEN má zvláštní testy - jednou je třetí, jednou 17tý ! Opět - záleží na rozměru pneu ... testy u ADACu ale na nexen nikde nevidím..., asi nemají zájem konkurenční značky..
Heureka.cz si je třeba moc chválí... - ale já se jich bojím ..
nn, u continental mám můj rozměr nejlevněji za 2350,- a nexxen má nějakou akci - 1460,-kus - to je poznat ![]()
Jo takhle
Já bud pujdu do těch continental nebo alpin, myslím, že neudělám špatně...
Ohledně těch Nexenu moc neporadím sám se v tom nevyznám
, každý to vidí jinak to je pak těžko...
Na testy se koukám tady mpneu.cz/... Popřípadě zkuste tam napsat třeba Vám poradí
(taky jsem tam psal ted, které z těch dvou vybrat)
Jsem ochotný něco připlatit max do 4 tis, ale aby mi něco vydržely...Ještě koukám na apliny a4 ty prý mají docely vysoky nájezd km...tak byt tyhle nebo ty continentaly. A to jsem myslel, že půjdu do těch nokianu :D ,ale když tady kolega zmínil, že se docela rychle sjedou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.