Nejste přihlášen/a.
Na Nokiany jsem slyšel chválu, ale osobní zkušenost nemám. Za tu cenu prodává i Continental a ty používají dražší výrobci aut jako první gumy. Sáhnul bych po nich.
doplněno 23.10.14 09:55:Zimní Continentalky sjedu za těch 5 let, je to nájezd cca 30-35tis km, ale dávám jim zabrat. Dokázaly by najet víc...
Díky, za opovědi. Nicméně nerad bych kupoval každou zimu nové pneu Jak jsou na tom ty continentaly kolik se na nich dá najet? (ano google znám
)
continental je obecně nejlepší v poměru kvalita-nájezd km.. ale taky si připlatíte.. u některých vozů to nestojí za to - máte-li však v zimně časté cesty po silnicích se sněhem, ledem... doporučuji !
Na mé auto by stály cca 2360,- kus - tak se dívám po alternativách - rád bych také poprosil o zkušenosti - co tak firma NEXEN?
doplněno 23.10.14 09:48:Continental mám na mém kombi - nikdy mne nezklamaly.. dokonce ty jedny jsou z roku 2008 a na zadní nápravě mi vydrží počítám 40tiskm.
Myslím, že někde v testech (vždy záleží na rozměru pneu a kdo test "platí") byly Alpiny lepší v některých oblastech, ale víc se opotřebovaly...
Ten NEXEN má zvláštní testy - jednou je třetí, jednou 17tý ! Opět - záleží na rozměru pneu ... testy u ADACu ale na nexen nikde nevidím..., asi nemají zájem konkurenční značky..
Heureka.cz si je třeba moc chválí... - ale já se jich bojím ..
nn, u continental mám můj rozměr nejlevněji za 2350,- a nexxen má nějakou akci - 1460,-kus - to je poznat
Jo takhle Já bud pujdu do těch continental nebo alpin, myslím, že neudělám špatně...
Ohledně těch Nexenu moc neporadím sám se v tom nevyznám , každý to vidí jinak to je pak těžko...
Na testy se koukám tady mpneu.cz/... Popřípadě zkuste tam napsat třeba Vám poradí (taky jsem tam psal ted, které z těch dvou vybrat)
Jsem ochotný něco připlatit max do 4 tis, ale aby mi něco vydržely...Ještě koukám na apliny a4 ty prý mají docely vysoky nájezd km...tak byt tyhle nebo ty continentaly. A to jsem myslel, že půjdu do těch nokianu :D ,ale když tady kolega zmínil, že se docela rychle sjedou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.