Nejste přihlášen/a.
dobrý den chtěl bych se zeptat jsem vyučený automechanik s proškolením honda na opravy motorových vozidel jednostopých i dvoustopích chtěl bych dělat drobné opravy a výměny např seřízení ventilů brzdy vymeny oleje výměny kapalin elektronika + možná oprava bouraných motocyklů mám menší garáž tudíž nemám velkej pristup na vetsi opravy chtěl bych si takto prividělávat přividělávám si takhle jen u kamarádů a známých který sice mou pověst říkají dál ale není to moc chtěl bych to trošku více rozject dělám to za menší ceny + vystavuji papír o prevzetí motocyklu (opravy vetsinou 1-2 dny) kam bych mohl na internetu vyvěsit nějaký inzerát který by mi trošku přitáhl zákazníky díky předem a prosím zbytečné písálky at nepíší jen se snažím zabít čas tím co mě baví a ne jen tak ztrácet čas děkuju vám předem
Nerozumím jaký student, vyučenec, ne? Čeština má tečky na ukončení věty. Zařiď si živnosťák a vše s tím související a reklama, reklama, reklama. Účastnit se motoristických podniků, uvádět za koho je účast. Vlastní web s čím se podniká, nějaké fotky. Podívej se na podobné. Papír o převzetí je co? Co tak smlouvu o dílo?
Zdravím,nevím jak jste starý ale přivydělat si...na to se tu nehraje.. více rozject...buď budete dělat na černo,pak si ponesete následky a to stačí udání od nějakého závistivého kamaráda či nespokojeného zákazníka...a nebo si to řádně nahlásíte jako živnost s řádnými doklady-ten Váš papír který teď vystavujete o převzetí motocyklu,to není pro Vás dobré-Vy se vlastně písemně doznáváte,že děláte na černo aby se Vám to navrátilo jak bumerang... pokud tu živnost si uděláte a budete ještě u toho zaměstnán a budete dělat stejnou práci jak doma nebo u někoho v servise...to se Vašemu zaměstnavateli určitě nebude líbit,proč to je mě i Vám určitě jasné...vše zvážit a pak se rozhodnout co Vás uživí...jinak jsem 12 let dělal doma v garáži na ŽL...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.