Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
prave jsem koupil fabii, ale vsiml jsem si,ze me neukazuje teplotu na budiku, pritom sahara spina.Pokud zhasnu motor a nekolikrat otocim klickem, tak se to chytne,ale to me nebavi..
ze by cidlo?
diky za odpovedi
doplněno 22.10.14 11:26:no je to tak, ze budik teploty nefunguje,ale kdyz zhasnu motor, znovu nastartuju,tak se to naskoci normalne hned na spravnou provozni teplotu...
ma to na neco vliv?treba na spotrebu?
Několikrát točit klíčkem a pak to naskočí? To určitě čidlo nebude. Spíš přístrojovka nebo vada v elektrice. Fábia 1 trpí na svazek v motoru.
I přesto bych se zaměřil na to čidlo. Studeňák dělá divy a tato součástka je teplotně namáhaná. Nechce se mi věřit, že by za prvé nebyl kabelový svazek v motoru rozmotaný a za druhé by se projevovala závada na elektrice zrovna tímto způsobem bez nějakých dalších potíží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.