Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat,koupil jsem si vůz na spotřebitelský úvěr. V něm mám zahrnuto i zákonné pojištění vozidla v rámci splátek. Ale při sjednáni jsem zapoměl na připojištění čelní skla. Tak jsem se do autobazaru další den vydal a ptal se,zda-li je to možné nějak připojistit,že jsem na to zapoměl. Ale paní mi řekla,že pojištění čelního skla jde jen u havaríjního pojištění. Což se mi zdá divné,že by u zákonné pojistky nešlo připojistit čelní sklo.
Tak jsem se chtěl zeptat,zda-li se to dá nějak udělat,abych měl i pojištěné to čelní sklo.
Předem moc díky =)
Mrkněte u které pojišťovny Vám auto pojistili,zajděte si přímo tam.Není pravda,že se čelní sklo připojišťuje jen u hav.pojištění.TO JE BLBOST!Připojištění čel.skla stojí ročně 500,-Kč,ovšem záleží na tom u jaké pojiš´tovny jste.My jsme spokojeni u ČPP.Již jsme měnili 3 čelní skla a vše bylo bez problémů.Přeji úspěšné vyřízení.
S Essoxem máme docela špatné zkušenosti,také jsme měli přes ně auto.Já osobně bych zašla na ČP,vždyť jste jejich klient.Rozebírám to s mým manželem a nechápeme tohle jednání.
No tam už jsem právě byl a bylo mi sděleno,že oni k tomu nemají přístup,že bych musel vystupovat jménem společnosti Essox,která má to pojištěni pro mě uzavřené
Původně jsem si pojištění chtěl uzavřít sám-bokem. Ale vzhledem k tomu,že nemám žádný bonus atp.,tak mi jejich papírová pojistka přišla výhodnější,než kdybych si to sjednával sám.
Je to začarovaný kruh,podle toho,co píšete,jsem usoudila,že si budete moci čelní sklo připojistit po skončení smlouvy mezi spol.Essoxem a Vámi,až bude auto jen Vaše.S nimi asi nic nevyřešíte,ráda bych Vám poradila více,ale bohužel mě už nic nenapadá.Snad se ozve někdo,kdo Vám pomůže.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.