Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spotřeba

Od: tom77 odpovědí: 6 změna:
Mam fabii 1,4 50kw, a zda se mi ze mam spotřebu cca 10 litru cim to moze byt?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

layborr*
hodnocení

2x

Možností je více , celkem často u těchto motorů se dostává do sání vzduch za škrtící klapkou , lambda pak zaznamená chudou směs a velí přidat benzín, netěsnosti pak můžou být i kolem vstřikovačů.Lambdu někdy mate vzduch který neprošel motorem, tj koroze výfuku ale i vadné těsnění mezi hlavou a svody , příčin může být více .

hodnocení

0x

Mám xantii 1,8i16V 81kW a nezdá se mi a spotřebu mám cca 9,3l,udávaná jen 12,6 l čím to může být že se na těch 12 nedostanu ani v zimě?

Vážně-může to být milion pět věcí! kdy byl měně olej, filtry /vzduchový palivový,olejový/ jak jsou na to svíce, jak jsou nahuštěny pneu,RV a najeté km nejen dle tacha ale skutěčně,jak je na tom katík a lambáda?

hodnocení

0x

a může to dělat i špatný čidlo teploty co říká Vag?

gumidek*
hodnocení

0x

Při běžícím motoru šplíchni čistič brzd nebo karbu na vstřikovače z venku. Pokud netěsní jejich guferka, tak tudy sají vzduch a pokud přicucnou ten čistič, tak to uslyšíš na změně chodu motoru.

cobrak*
hodnocení

0x

Málo informací! Jak dlouho auto uříváte? Jak s tím jezdíte? Když budu těžkou mrchu fábii s jednačtyřkovým motorem rvát do kopců, budu po ní chtít, aby neustále jela jako ďábel, budu s ní samozřejmě jezdit za 10litrů! Pokud s ní budu jezdit po okrskách a budu jí neustále s lehkou nohou na plynu točit na 2000 otáčkách a bude mi žrát 10 litrů, tak je něco v nepořádku. Jak říkám, málo informací...

jyri*
hodnocení

0x

mám skoro to samé jen 44kw a byly to těsnící gumičky vstříkovačů jen ti doporučím kup to zde protoze autokelly chce za jednu 100kč a kdyz jich potřebuješ 8 tak to je pak docela pálka

autobyznys.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]