Nejste přihlášen/a.
Zravím. Mám feldu 1,3 Mpi kombi rok 98. Už dva roky se objevuje závada v chodu motoru. Motor z ničeho nic začne škubat a ztrácet výkon. Toto se nejvíc projevuje při delším táhlém stoupání a nebo na rovině, když jen takzvaně lechtám plynový pedál. Toto dočasně zmizí při sešlápnutí plynu až na podlahu, kdy jde motor prudce do výkonu, a nebo za jízdy při vypnutí a znovu nastartování motoru.Přitom palivový a vzduchový filtr je ok, i pal. čerpadlo zdá se být v pořádku. Lambda sonda je nová. Neví někdo co by to pohlo být?
Prudce do výkonu v rámci výkonu svého motoru, nevím, co se Vám nelíbí, ale tazatel to popsal správně. Kolik KW máte Vy? ![]()
Jo, to mi povídej. Dokonce mi jedna nešla napojit na VAG (příliš mnoho sporadických chyb a když jsem to vypíchnul přímo na K.line drátku a obešel motorový svazek, tak stále bez komunikace.Immo vpoho komunikoval).
Pro tazatele:Přimlouvám se za potenciometr nebo hall (hall většinou blbne po určité době nebo při ohřátí motoru).
doplněno 19.10.14 23:40:Hal je nad převodovkou na 12 hodině. Tedy spíše nad spojkou či setrvačníkem. Nebo taky pod termostatem či mezi motorem a převodovkou v místě spojení. Drží ho jeden šroubek na 10 klíč a bejvá zasratý od vazelíny (spíš olejových par pokud vzlíná olej guferem komínku ložiska spojky) či prachu ze spojky.
černá věc a třípinový konektor zeshora. Laická oprava výměnou i pro ty, co si troufají jen na výměnu žárovek či baterky.
Poťák je nedílnou součástí klapky a mění se klapka, pokud nepomůže čištění a reset přes program motordiag a kabel vag usb kkl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.