Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xenony octavia 2

Od: kostraxx* odpovědí: 3 změna:

Dobry den mam dotaz odesli mi vybojky xenonove d1s osram ,znamej mi poradil at koupim z ciny tak jsem je objednal a namontoval tyden dobry pak mi odesla pro zmenu rici jednotka xenonu .Takze ji schanim a dnes mi odesla druha lampa vyzkousel jsem 3nove vybojky a jedna jen blikla dve vubec a nic nejde takze pocitam ze odesla i druha jednotka a za jednu chtej 3200kc tak to je jako mazec ...Nevite nemohli to udelat ty cinske vybojky pritom maj zivotnost a parametry stejny atd...Budu za radu moc raddddddd, dekuju predem vsem

Xenony octavia 2
Xenony octavia 2 #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

2x

Dlouho žádná reakce, tak bych volil toto:

1. Z vrakoviště vymontovat jednotky a výbojky (vyhnout se všemu čínskému!)

2. Sehnat halogenové lampy + žárovky a překopat na halogenky

wheeler*
Kdo by si dobrovolne predelaval auto na obyc halogen?
gumidek*

Nějaký šetřílek?

Př.: Stejně tak nechápu, kdo by si dobrovolně do auta lil olej s Kauflandu nebo Friťák od hranolek místo nafty!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]