Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

125ccm motorka a výška 190cm

Od: 16 odpovědí: 5 změna:

V březnu budu mít 16 let, tak bych si rád udělal ŘP na A1. Myslíte že pro mě nebude problém ježdění na stopětadvacítce s mou výškou okolo 190cm? A kdybych si později nějakou motorku pořizoval, tak jakou byste mi doporučili? děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

janplinto*
hodnocení

0x

190 cenťáků je na stopětadvácu hodně. Proto bych doporučil nějakou, která se svou velikostí příliš neliší od půllitru, například tuto. *kafe*

yjyp
hodnocení

0x

Honda Varadero 125 .

Mezi 125ccm snad jako jediná vypadá jako motorka. Ostatní jsou proti tomu kola.

neo4440
hodnocení

0x

Z mě tedy nejspíš honda varadero . cycle-ergo.com/... a hod si tam honda a varadero 125 a nastav si míry podle sebe.

16
hodnocení

docela mě pobavilo, když jsem si tam nastavil 400cm :D ale díky, pomohlo mi to, podíval jsem se i na více motorek

16
hodnocení

děkuji. asi jsem se pro ni rozhodl :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]