Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Profesní průkaz řidiče

Od: jura32* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,mám dotaz je možné obnovit PP.Když je asi měsíc propadlý?během doby platnosti žádné školení.Musím znova dělat celý,nebo jenom nějaké školení,

A kolik by byla zhruba cena?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

humbucker*
hodnocení

1x

Ahoj. Juro, s těma 35 hodinama naráz, budeš mít asi problém. Proto to je rozdělený do 5ti let po 8mi hodinách. To jednotlivé školení stojí 1200 Kč s dokladem. To školení, není dělený na celé roky od Ledna do Prosince. Proto by šlo některé udělat i několikrát - 2x za období. Zastav se v akreditované autoškole a oni ti tam nejlépe řeknou, co se v tvém případě, dá s problémem dělat. Ještě, seznamy účastníků školení se posílají ještě před zahájením toho kterýho školení. Je to dost hlídaný, aby se v tom nedělaly nějaké podvody s účastí. Jo, dost ty podmínky vylepšili.

doplněno 09.10.14 22:39:

Doplň, co je to Propadlý. Kolik těch školení v té pětiletce ti chybí? Jestli máš ještě kartičku PP, a ty minulý školení udělaný, jdi si zažádat o nový ŘP, kde ti vyznačí kód ke skupinám, na které platí ten PP. Pak můžeš jít k dalším školením. Takhle jsem to měl já. Já jsem to ještě do 20.8.14 stihnul. Každej ten čas má jinak. Ahoj.

hodnocení

0x

Nevím co je pravdy,znáný před roky jezdil /cca před rokem 97/ jezdil u firmy s Na a vlekem po ČR,pak jezdil u SÚS se sypačem /nebo předtím?/prostě v dobách kdy PP nebyl.Loni v rámci rekvalifikace chtěl udělat a bylo mu sděleno že mu a stačí jen školení + jízdy! (v podtatě jako když si amatér co dlouho nejezdil zalatí u AŠ kondiční jízdy!

Pkd to již neplatí tak prosím opravte a NEKAMENUJTE!

jura32*
hodnocení

profesák jsem dělal 9.9 2009 spolu s C.a doba platnosti do 9.9 2014.

tady píšou že bych měl udělat jenom 35h.školení,doplatit a hotovo.

acedprofes.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]