Nejste přihlášen/a.
Zdravím,mám dotaz je možné obnovit PP.Když je asi měsíc propadlý?během doby platnosti žádné školení.Musím znova dělat celý,nebo jenom nějaké školení,
A kolik by byla zhruba cena?
Ahoj. Juro, s těma 35 hodinama naráz, budeš mít asi problém. Proto to je rozdělený do 5ti let po 8mi hodinách. To jednotlivé školení stojí 1200 Kč s dokladem. To školení, není dělený na celé roky od Ledna do Prosince. Proto by šlo některé udělat i několikrát - 2x za období. Zastav se v akreditované autoškole a oni ti tam nejlépe řeknou, co se v tvém případě, dá s problémem dělat. Ještě, seznamy účastníků školení se posílají ještě před zahájením toho kterýho školení. Je to dost hlídaný, aby se v tom nedělaly nějaké podvody s účastí. Jo, dost ty podmínky vylepšili.
doplněno 09.10.14 22:39:Doplň, co je to Propadlý. Kolik těch školení v té pětiletce ti chybí? Jestli máš ještě kartičku PP, a ty minulý školení udělaný, jdi si zažádat o nový ŘP, kde ti vyznačí kód ke skupinám, na které platí ten PP. Pak můžeš jít k dalším školením. Takhle jsem to měl já. Já jsem to ještě do 20.8.14 stihnul. Každej ten čas má jinak. Ahoj.
Nevím co je pravdy,znáný před roky jezdil /cca před rokem 97/ jezdil u firmy s Na a vlekem po ČR,pak jezdil u SÚS se sypačem /nebo předtím?/prostě v dobách kdy PP nebyl.Loni v rámci rekvalifikace chtěl udělat a bylo mu sděleno že mu a stačí jen školení + jízdy! (v podtatě jako když si amatér co dlouho nejezdil zalatí u AŠ kondiční jízdy!
Pkd to již neplatí tak prosím opravte a NEKAMENUJTE!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.