Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zima se pomalu blíží...nemrznoucí směs ostř

Od: bary odpovědí: 5 změna:

Zdravím Vás, mam dotaz, zima klepe na dveře (venku to tak nevypadá ale v noci muze klidne spadnout pod nulu za chvílí) a tak řeším z předstihem následující otázku. Mám plnou nádržku letní směsi do ostrikovacu (do -5 pry :) ) a muj dotaz zní, jestli když budu nalívat zimní mám letní vysát nebo vystříkat nebo muzu normálně dolívat zimní?...díky :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

osobně se snažím s předstihem nalévám zimní, ale většinou stačí dolít do letní dolít zimní a část, která je v hadičkách a čerpadle vystříkat na okna, snad deci, dělám to odhadem...ono ze začátku zimy hned není minus dvacet...

hodnocení

0x

Většinou řeším průběžným doléváním zimní.Ovšem mám plus v podobě tzv Winter packu = vyhřívané trysky odstřikovačů!

doplněno 09.10.14 21:47:

To Trtr přejděte na v ČR na opovrhovaná aut od žabožroutských frantíků /citroeny s hydropneumatikou / a nebudete muset u některých v dešti ani spouštět stěrače!

trtr
hodnocení

0x

Zdravím, pořád mě udivuje, jaké vozidlo máte. To má snad všechno, kolo vyměníte bez heveru, vyhřívané trysky, to jsou věci.

Nebojte, to spotřebujete, ale pokud nekupujete pořád jednu značku, tak bych to nemíchal, ale ta letní má v sobě líh.

Vůbec bych se nedivil, kdyby veškeré zásoby kapalin do ostřikovačů, byly vyrobeny "ekologickou" likvidací pančovaného alkoholu z ČR.

P.S.: Kamarádův tatík jednou neměl co na okna, tak tam otočil flašku slivovice (ne kdo ví co to bylo), ale kdyby ho tenkrát zastavily PČR, tak by jim snad shořela mašinka na test alkoholu. *smich*

h75®
hodnocení

0x

Začni teď víc ostřikovat, ať vypotřebuješ co nejvíc letní...to tolik nebolí, je levná. A dolej zimní doplna, dál bych to neřešil. I když to bude půl na půl, do nějakejch -18 stupňů to vydrží. Míň nebejvá. A i kdyby to zamrzlo - pokud nespustíš motorek, nic se nestane. Zas to rozmrzne.

gumidek*
hodnocení

0x

Já si párkrát pustím ostřikovače světel a 7,5 litrů včudu :).

Nemám rád míchání. Pak to má divnou barvu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]