Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nejlépe vysušit auto?

Od: dalkon odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

mám mokro v autě, mlží se mi strašně okna, nateklo mi tam přes gumu kolem těsnění okna, teď už ji mám vyměněnou.

Garáž nemám k dispozici, jen chvilkově třeba na 2 hod. Naporadil by mi jak mám nejlépe auto vysušit? Vytáhnout koberečky nepomohlo ty už jsou suché. Postačilo by přes noc nechávat lehce pootevřené okýnko?

Nebo jak to auto vysušit vevnitř?

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jezdit, topit, větrat. Nebo koupit za pár stovek vysoušeč s tím špalkem chloridu vápenatého. Ale nerozlít! Nejezdit s tím. Nechat to vysoušet jen ve stojícím (a zavřeném) autě.

Něco takového: mojenakupy.cz/...

hodnocení

2x

Záleží co je to za autí!Pkd jde (patří mezi nekradoucí se auta) tak nech pootevřené okénko celý den hlavně přes den na slunci!Jinak -třeba na zimu dávám ,a průběžně je měnim,noviny pod koberečky -teda spíše "gumáčky"mám gumové.noviny vysají pěkně vlhko a vyhodí se a tím se o hooodně snníží zamlžování oken-Momentálně toasi není aktuální, ale kouknul bych pod koberečky-ty jsou suché co ale tapec pod nima?

hodnocení

2x

Parkovat podla moznosti vzdy na slnku.Nastavit kurenie tak aby fukalo na nohy.

hodnocení

0x

záleží co je to za auto... nejjednodušší je jezdit s puštěnou klimatizací

gumid
hodnocení

0x

Už jsem to viděl u pár lidí v autě a prý nejelpší pohlcovač do tak malého prostoru:

stavomarket.cz/...

dalkon
hodnocení

Děkuji za vaše rady, nejak to vysušit musím :)

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Na oknech dveří mám nasazený protiprůvanové plexi lišty. Na předních. A mám je skoro pořád nedovřené. A když je hezky a slunečno, nechávám zvednuté sklo střešního okénka. Pochopitelně, u nás je bezpečno. Kecám, spíš by tu moji vránu nikdo nesebral. Ani by to nedokázal. V telce radili, že když se utopí mobil, stačí ho obsypat rýží. Kolik by toho asi muselo být do auta?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]