Nejste přihlášen/a.
Ahojte, mám menší problém. Otec hledá novou kapotu na motorku a neví jak se to na internetu najde a já vůbec netuším kde to najít, protože se v tomto oboru nevyznám. Proto by mě zajímalo kde hledat a třeba v jaké kategorii jestli je to myšleno jako náhradní díl nebo doplněk či co...
Předem děkuju za jakoukoliv pomoc a odpověď
Dobrý den, hledal bych to stejně, jako každý jiný náhradní díl. Musím vědět přesný typ motorky, výrobce (firmu) a asi i rok výroby (model). Musím vědět, jaký díl chci - tedy jeho název (nebo ten název přibližný). Můžete hledat přes Google a s volbou Obrázky. Tam uz to uvidite. Řekl bych, že náhradní díl nahrazuje díl původní, který už na té motorce byl. Pokud tam požadovaný díl zatím nebyl a motorka byla funkční, tak by to mohl být doplněk. Zdravím!
partsdepot.cz/... Zde určitě najde a koupí originál.
Jen pozor. Ceny kapotáží u motorek jsou hodně vysoké. Tak aby ho to moc nepřekvapilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.