Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spojka Citroen Xantia

Od: pavlus* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,má Citroen Xantia,r.v.1995,16v,74w,benzin jednoduchou nebo dvojdílnou spojku?Slyšel jsem,že tam montovali dvojdílnou,to by mě stála oprava majlant děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nepíšeš sice kubaturu nebo typ motoru! ale 16V byl jen jako 1,8 a ta má 81kw nebo 2,0 a ta také nemá tebou uváděných 74kW.Zřejmě máš silnější 1,8 i - 8V! ale pkd ses přepsal s kilowaty a máš 1,8i16V nebo 2,0i16V z roku 95 tak je tam normální spojku a zřejmě tím dvojdílná myslíš spíše dvouhmotový setrvačník! Ne ten měli jen HDi anevím zda-li i vrchlné motorizace (3,0iV6 a 2,0TD + HDi a možná 2,0 TCT )Pkd něco písni sz nebo na xantiakmira na seznamu!

doplněno 04.10.14 18:11:

Jj ale stejně by ta spojka nestála majlant.Co mně na 16V stála před 5 roky,tak taáž je dnes o skoro tisícKč levnější! Fakt je ten,že práci nepočítám -dělal jsem si sám (na dvou 1,8i16V-na X1 a X2 s LPG když asi 5 servisů daného majitele odmítli,prej skrz hydro a dva navíc i skrz LPG)

doplněno 04.10.14 18:14:

To hlavní mi uteklo cena já ji kupoval (celý set -lamela,přítlačák+ požisko) za 3497kč LuK na X2 Valeo (i prvovýroba) za 3500+-kč(přesnou sumu nwn)

pavlus*
hodnocení

Ahoj,diesels máš pravdu,upsal jsem se,vše souhlasí,oprava má 8v,takže spojka je normální,chvála bohu,měj se

pavlus*
hodnocení

74kw,8v,r.v.1995,1.8i

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]