Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co říkáte na tyto rady ohledně koupi auta?

Od: buss odpovědí: 5 změna:
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

0x

Rady maji neco do sebe. jeste doporucuju si pocist toto sdruzeni-sova.cz/...

Ale jako nejdulezitejsi moment bych vyzvedl, ze auto je casto kupovane jako emeotvni zalezitost. A na to prodejci sazi. Za me je dobre si auto vytipovat (nekolik aut), projet se v nekolika vozech, dat tomu par adni a s chladnou hlavou se rozhodnout.

No, jinak to video je z pulky tocene v AAA, takze asi tlik.

gocars*
hodnocení

0x

Pěkný den, sám se zabívám prověřením vozu při jeho nákupu a v průběhu nákupu. Ve zmíněném videu jsou spíše hodně všeobecné rady, a hlavně jen ty základní, hodně základní. Nicméně lepší něco než nic, navíc problém u Cebie je dohledatelnost jakéhokoliv záznamu, pokud je vůz dotažen ze zahraničí, první záznam je pak až první STK v ČR, čili hned po dovozu. Ale jak sem uváděl, lepší než nic, jak často vidím, jak někteří lidi nakupují ojeté vozy, když ukáží prstem na auto, a tím odjedou :)

gumidek*
hodnocení

0x

Nakupujte u největších prodejců? :-D To mě rozesmálo, jak to směřuje k AAA. AAA jsou mrchy co vydělávaj na lidech co autům nerozumí a nažbleptají právě několik doplňkových služeb o kterých sami ve spoty říkají, že se jim správný prodejce má vyvarovat. Reklamní hnůj pro hloupé...

Za lepší cenu lze koupit slušné auto i jinde (Yauto,automobile.de,bazos...)

hodnocení

0x

MOHL BYCH TOHO NAPSAT MNOHO, ALE ZA 1. a hodně důležité VIN VOZU A HISTORIE - ale prosím historie né, až od 80 000 km, ale od prvních kilometrů ! Tam kde je historie od 60 , 80, 120 tisíc - jedná se o skládačku, kterou už i Němci nabízejí českým dilerům aut nebo taky jako bouračky či šrot. Čeští mistrní odborníci udělají nové techničáky, okamžitě jsou to první majitelé a historií vytvoří od např. 60 tisíc - NO A JÁ SI TAKHLE OVĚŘIL DLE VINU 5 AUT - A VŠE BYLO, JAK TADY PÍŠU ! vyměny všech dveří - hlavně napsané NEBOURANÉ - KRASAVEC - SOLO MAJITEL - za co jiného by se měly jiného zavírat autobazary či brát živnosti dilerům - NEŽ ZA TOHLE ! - musím pochválit poradce na těchto stránkách milanacukrara, který pomáhá mnohým a proto jsem lecos vyzkoušel, abych mohl poradit Vám ostatním i já v nákupu auta !

layborr*
hodnocení

0x

Pro laika který kupuje ojetý vůz aspoň pár rad ,

jinak těch Meziplynů je více .

stream.cz/...

stream.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]