Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Angel eyes

Od: kocickavaclav odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer,

Mám VW passat b5 1.8 20V motor ADR,rok vyroby 1997 do provozu 98 chtěl bych si koupit angel eyes s kroužky ,myslíte že na STK mi nic neřeknou samozřejmě že světla seřídím, ale nevím jestli nepotřebuji ostrikovace svetel? Denně vidím passaty s těmito světly a zatím asi problém nemají.Poradíte? Děkuji

S pozdravem

Kočička Václav

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

angel eyes primo pro tento typ auta jsou normalne s certifikaci , takze ti nic nereknou je to schvalene.

Je tam vyrazena mezinarodni znacka e.

kocickavaclav
hodnocení

No ptave znamy mě je nabizel a bracha rikal ze musim mit ostrikovace jinak ze dostanu pokutu

ostrikovace musis mit kdyz mas xenony

kocickavaclav
hodnocení

A jak se to pozna protoze on ma v tom krouzky takze asi to budou angely.
jo krouzky jsou angely , jen krouzky jsou jako parkovacky :) jsou tam obyc zarovky :)

bambula*
hodnocení

0x

Nejlépa informace na STK

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]