Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám auto citroen xantia a je lehce bouraný na blatník a loupe se lak,kolik by stál asi 300-400 ml sprej této barvy?Moc díky
doplněno 30.09.14 19:02:
Mám X1 a modrou metlu,letos mi míchali 400ml 379 kč + další sprej s lakem ,ale ten jsem nebral neboť jsem jej ještě měl!
Ale spíš bych potřeboval celolak a na ten není ! i když plnič barva + lak bych od člena citroen clubu měl za 4500.Ale neumím to takže nic!(viz obrázek už se to rozletlo na celé auto s výjímkou boků!)
doplněno 30.09.14 19:19:Koukám Jihočech? Já JH!
doplněno 30.09.14 21:03:Machře-asi jsi kupoal ve špatné prodejně!Mně poprvé namíchali odstín KPK cr a podruhé po pěti rocích KPK+PU cr a vždy seděla jako prdel na hrnec! a to v druhém případu nebyl chlap ale ženská!ALE! to ale znamenalo kousek laku(odloupnutej kousek,který zanalyzovali!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.