Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Geometrie rizeni

Od: boda® odpovědí: 6 změna:

Dobry den,

Kolik stoji udelat geometrii rizeni na fieste r.v.1994.Je to narocna oprava? Dekuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzs*
hodnocení

0x

Za pouhé změření a seřízení geometrie bych víc jak 500 Kč nedal.

hodnocení

0x

tuším že na laserovégeo chtějí až 1500 což se mi zdá šíleně přemrštěná cena,svým způsobem je to banalita,oprav cca s měřením do 30´

yhym9dofap

Kupoval jsem teď "geo" za cca 450 000Kč. Kolik si mám dle tebe účtovat?

Klidne i 2000. Nikdo te to nenutil kupovat, tak samo zakaznik muze jit jinam.

jyri*
hodnocení

0x

hele není to narocná oprava ale nechod do značkovýho servisu tam si uctujou prachy snad i za to ze tam prijdeš zajed do klasickýho servisu a do 500kč bys měl dát

stonek*
hodnocení

0x

Asi myslíte nastavení sbíhavosti, to není vůbec náročné, když se něco nepokazí je to tázka půl - 3/4 hoďky i se zkušební jízdou a srovnáním volantu. Máte-li na mysli geometrii po bouračce, může to být, má-li se to udělat dobře, i mnohahodinové utrpení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]