Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda felicie -směrovky jdou,nejdou výstražné

Od: berivo® odpovědí: 8 změna:

Mám škodu felici 1.6.,benzín,1996 ,když stisknu výstražné tak neblikaji,ale směrovky běží bez problému.Ostatni funkce - klakson,přepínač světel stěrače,vše jde.Může mi někdo pomoci?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

1x

Pokud směrovky normálně jdou, tak relé přerušovače (zcela vpravo v horní řadě relátek v poj. skřini 3 piny) funkuje a je OK.

Problém je ten přepínač výstražných. Jsou tam uvnitř 2 přepínače a jeden spínač nebo dva. Odpojují normální provoz směrovek a připojují funkci výstražných, kdy se proklemují obě strany světel a spínačem se připojí kontrolka trojuhelniku. Je to ten spínač co měnit.

hodnocení

večer jsem zkusil jestli se spínače rozsvítí,a jediný který nesvítil byl ten od výstražných směrovek,jak vyměním tento spínač?

hodnocení

možná hloupy dotaz,nemají výstražné směrovky svou pojistku?

doplněno 30.09.14 11:19:

vyměnil jsem pojistku č.14 a vše funguje,díky všem za rady.

gumidek*

Si dobrej zabiják. Pojistka č. 14 je i pro brzdová světla. Takže do tebe zezadu někdo mohl naprat :).

Favority tam mají ještě světelnou houkačku a tak se to dá včas podchytnout, protože člověk občas dálkama blikne.

doplněno 02.10.14 21:46:

Tak ať technická dobře dopadne ;)

hodnocení

Také jsem na to koukal,že jsem jen zkusil vyměnit pojistku č.14 a vše klapalo,jo,a brzdové světla mi svítily.,protože první co nešlo,nešly směrovky,tak jsem vyměnil pojistku na směrovky,a ty se rozběhly,ale posléze nešly výstražné směrovky,tak jsem zkoušel brzdy,světla mlhovky,prostě vše,a vše klapalo,akorát mi nešly výstražné,tak mě napadlo,jestli výstražné směrovky nemaji u felicie svou pojistku,a vyměnil jsem pojistku č.14 a ejhle vystražné směrovky funguji.V návodu jsem našel totíž várovné světla a brzdové světla.Mimo to,z autem jsem nejezdil.Mam ho nachystané na servis,před technickou.

hodnocení

0x

viděl bych to na ko toho varovnýho spínače

doplněno 29.09.14 19:55:

ano ten co je v řadě spínačů na pravé straně

hodnocení

Dobrý večer,chápu dobře,vyměnit ten spínač co je v řadě na palubovce?

cobrak*
hodnocení

0x

Dobrý den. Jsou defacto pouze dvě varianty, čím by to mohlo být. Buď to může být vadný spínač varovných světel, jak píše ďábel, což se dá poznat, že ho vyndáte a kouknete se, jestli není třeba vypadlý drátek. Kdyby to bylo drátkem, tak by nesvítil podsvit spínače ovšem. Druhá varianta a podle mě ta pravděpodobnější je, že Vám odešlo relé v pojistkové skříni. Když ji otevřete (nad nohami spolujezdce), tak je to to nejvyšší, myslím, že uprostřed. Zajeďte na vrakáč a tam si ho za 50 korun kupte, při nejhorším ho budete vozit v kufru do zásoby, ono se vždycky hodí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]