Nejste přihlášen/a.
Dobrý den .Mám Daewoo Nexii. Vyměněna lambda sonda i svíčky. Motor nemá výkon hlavně v kopci Při jízdě ve městě motor slabě cuká. Kde hledat závadu? Motor má najeto 120000km. Děkuji
Při jízdě ve městě ,to je při rychlosti 50km ale na jaký °a při jakých otáčkách?
Pokud tam šoupnu 5 kalup,tak mně to taky cuká! a to mám údajně najeto 200 000km (neofiko 300 000)
Jinak na mém nemusím odpojit na žádném počítači nýbrž stačí na cca30´ odpojit AKB ,oba + i - pól! Akorát se mi pak resetnou a musím nastavit hodiny a radio (hlasitost ,vyvážení, basy ...)
začněte benzínem vyjeďte nádrž a dotankujte 100 oktan benzín např na shelce/ stačí 5 l a protánout...pokud jste to udělal a vše jak píšete nepomohlo - diagnostika, která by měla odhalit závadu/ řídící jednotka, čerpado v nádrži, váha,...neexperimentoval jste náhodou s etanolem, kde svádí nižší cena k tankování 50/50?
taky jsem při tomto počtu kilometru měnil svíčky a divil jsem se proč mají tak velkou mezeru mezi elektrodami . Dal jsem tam nové a škubalo mi to taky na nízké otáčky (cca 1500) . Zvětšil jsem pak mezeru na svíčkách podle originálních a najednou to bylo v pohodě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.