Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alfa Romeo 147

Od: syfrig* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,mám další otázku má někdo zkušenost s Alfou Romeo 147?Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mrblackstar*
hodnocení

2x

Ano, mám Alfu 1.9 JTD. Je to hezké auto, bezpečné pro předjíždění, max na dálnici jsem s ní jel 217km/h. Když to moc neženete tak ani moc nežere Super auto ale tak pro 4 lidi. Vzadu moc místa není, 3 lidi si tam sednou ale z vlastní zkušeností vím že tam pak mačkají.

Jestli je to pro Vás a máte např. ženu a jedno dítě učitě bych do toho šel, pokud je Vás víc a chcete to používat jako rodinný vůz šel bych do 159 Combi.

syfrig*
hodnocení

Děkuji já jen jak jsou spolehlivý?Je to pro vnuka 24 začátečník chtěl Renaulta toho jsem hned zavrhl = špatná zkušenost.Tak si vybral Alfu uvidíme díky

mrblackstar*

Jezdím s ní do práce každý den, sem tam 4x do roka jezdím i trasy nad 200km a za 4 roky co ji mám se mi nestalo že bych s ní někde zůstal trčet a nešel mi natočit motor, takže spokojenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]