Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plášt a ráfek

Od: jawacz odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer mám dotaz ohldně plášte na moto čz 175/477 dotaz: půjde plášt 2,75-18 na ráfek na kterém je namontován plášt 3,00-18. Nabízý mi ho kamarád spíše známý který je o de mě pře celou rep.daleko tak aby ho neposílal zbytečně.Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Čtvrt palce rozdílu na šířku nebude problém. Jenom jestli máš ve velkém TP zapsaný jako povolený rozměr 3palce tak můžeš mít problémy na STK a co je horší - v případě nějaké nehody se může pojišťovna vykroutit z plnění z důvodu použití špatných pneumatik.

Vy o takovém případu víte,že skrz jinou pneu se krátilo,popř nebylo žádné plnění? Pkd ano,tak prosím toto doložte konkrétním případem a ne od agentury JPP!

Jiná,pneu by znamenala krácení plnění pkd by toto bylo v přímé souvislosti s nehodou!

doktpr365*
hodnocení

0x

Půjde,ale je užší.

jawacz
hodnocení

Díky za odpovědí pneumatika by tam byla ta co je zapsaná v tp tedy 2,75-18 šlo mě jen o to jestli by nevadilo že ten ráfek je na pneumatiku o rozměru 3,00-18

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]