Dobrý den. Jel jsem po staré silnici a viděl,že na dálnici je mcdonalds. Řekl jsem si,že to risknu bez známky ty dva kilometry do dalšího sjezdu a koupím si něco k jídlu. Bohužel jsem na dálnici potkal dálniční policajty,kteří mě předjeli a koukali,že nemám známku. Ale vůbec mě nestavěli a jeli přede mnou. Dali jsme na sjezdu na mc shodně blinkr a sjeli. Zaparkoval jsem a oni zastavili přímo naproti mně. Tak jsem rychle utekl do mcdonaldu a tak si sednul. Když jsem se za deset minut vrátil,už tam nebyli. Otázka zní-vykašlali se na mě,protože nechtěli čekat,nebo je odvolali a nebo mám čekat obálku? Známku mám,ale bohužel je poškozena,tak jsem ji sundal včera a v pondělí ji půjdu vyměnit. Díky všem.
Nic ti nepřijde. Podle mě to neřešili. Spíš si ani nevšimli.Já měl auto v servisu a jel jsem s mým druhým autem a na nájezdu dálnice mě zastavili. Byla tma a policie šla kontrolovat známku. Měl baterku a svítil si na ní. Řekl bez problému. Pokračujte. Známka byla, ale z roku 2013...
Zákon říká,že pokud "příslušník" něco zjistí,pak to musí vyřešit na místě. Např.když stojí za radarem a zjistí překročení rychlosti,tak nemůže poslat fotku obecnímu úředníkovi,aby to vyřešil za něho. Tvůj "přestupek" neřešili na místě a tak pohoda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.