Nejste přihlášen/a.
Chtel bych se zeptat,dostal sem vyzvu na zaplaceni 800 kc nebo podani vysvetleni,zaplatil sem pozdeji ale platba se vratila jelikoz sem to nestihl v lhute 15 dni,vysvetleni take sem nepodal kdo by to ridil... Co ted? nic dalsiho neprislo a cekam uz rok a porad nic? je to promlcene nebo jak?
Cca před 1 a 1/2 rokem jsem omylem poslal pokutu za parkování na nesprávné číslo účtu. Když jsem z výpisu zjistil, že se platba vrátila, bylo už pozdě. Případ už postoupil na městský úřad. Úředník mi vysvětlil, že už není možné zaplatit znovu a že mám čekat na výzvu ke správnímu řízení a tam příčinu nezaplacení vysvětlit. Zároveň mi ukázal stoh papírů na stole a prozradil, že to úřad ale asi stejně nezvládne a po roce dojde k promlčení. Dodnes se nikdo neozval.
Takže čekejte na výzvu ke správnímu řízení, když přijde, tak jí rozhodně neignorujte. Když nepřijde, hoďte to za hlavu.
Jak píší-pravděpodobně promlčené!Pro jistotu (pkd víte za co to mělo být!) bych si na czechpoint-u (nebo příp. přímo na úřadu) prověřil bodové skóre zdali bez podání vysvětlení daný referent rovnou nepřidělil bodík!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.