Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám Audi A4 2.0 TDi 103 kW, typ motoru BRE a dnes se mi rozsvítila kontrolka tlaku oleje. Po asi 1km jsem zastavil a odstavil, jinde to nešlo a nechal jsem auto odtáhnout. V Audi řekli, že je třeba vyměnit modul vyvažovací hřídele nebo jej opravit, rozhodl jsem se jej opravit. Zajímalo by mě, jestli budou sundavat i přední nárazník nebo, jak se k tomu dostanou? A říkali, že když jsem po rozsvícení ujel ještě 1km, že bude nejspíš k.o. i turbo, co myslíte?
Nevím sice co je vyvažovací hřídel oleje,ale pkd jste jel kilometr bez mazání motoru tak je docela možné (Pkd neodešlopouze čidlo tlaku mazání!) že je motor chycený a už toho s ním moc nenajedete!Pkd odešlo čídlo tlaku-záležitost pár stokorun a výměna jak na kterém autě (na mém záležitost cca15 minut) pkd čerpdlo oleje je oprava složitější ale neví co by s tím měl dělat opět vyvažovací hřídel,to spíše veškerá ložiska (pánve v motoru)Možná díky malému tlaku i turbo!
doplněno 27.09.14 12:29:To Hujer díky za lepší objasnění!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.