Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svody od motoru a ztráta oleje Felicia 1.6

Od: grohe odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

potřeboval jsem rychle a levně koupit auto a tak jsem koupil Felicii 1.6.. Asi po týdnu používání jsem zjistil že auto neuvěřitelně "žere" olej opravdu je to velké množstní a to podle prodejce má mít nové rozvody a těsnění pod hlavou.. Chtěl jsem se zeptat čím to může být způsobené?

Děkuji za každou odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Nejprve zjistit kam se ztrácí,zda jde olej do spalování (modrý čmoudík,jako za trábošem)zda-li je to olejnička-olej teče gufery a těsněními ven z motoru a dle toho postupovat.
asd*

Přes gufera jde do válce...

asd*
hodnocení

1x

Nejlevnější asi bude sehnat jiný motor. Nebo koupit nejlevnější rozlévaný olej a dolévat, ať si žere. Olej žere většinou buď přes kroužky nebo gufera ventilů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma voda v oleji

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]