Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dnes mi přišlo, že jsem dosáhl 12 trestných bodů a ať vrátím řidičák. Máte někdo zkušenost s odvoláním, je nějaká šance toto zvrátit? budu rád za jakoukoliv informaci. Děkuji, Honza
Nechápu jak jezdíte, že si vybodujete řidičák. Musíte ho vrátit, abyste neohrožoval další účastníky silničního provozu !
Milý Honzo... pokud by jsi se na silnicích choval jako člověk, pak bys nemusel řešit ztrátu bodů.
Já mám papíry od roku 1978 a dostal jsem jedinou pokutu, jelikož jsem zastavil v zákazu stání a
s policajtem jsme se jaksi nedomluvili, co je zákaz stání a co je zákaz zastavení...
Stalo se.
Ovšem Tvůj problém bude asi v Tobě. Osobně neznám takového "oného" co by přišel o všechny body...
Co na to říct..?
Asi "Dobře Ti tak.!" Můžeš si za to sám.
No člověče.. já musím říci, že jezdím všude 50/90 a pokuty pořád jsou...
Když člověk jezdí hodně.. nebo má smůlu.. jen to lítá.
Poslední pokuta byla za nějakou divnou vesnicí sněren z Prahy na Neratovice...
Byla tam někde taková ta neviditelná cedule šedivá se zonou 30.
Neviděl jsem jí.. silnice jako kráva.. jel jsem prostě padesát.. RADAR, FÝZL - BODY
Kolikrát člověk v Praze projede červenou a vůbec to neovlivní.. to by musel pořád jen bourat při urputném hamování auta na orandžovou..
Věřím tomu.. že s trochou smůly a hodně ježděním není vůbec těžké vybodovat si řidičák i při šlušné jízdě...
Musím s tebou souhlasit. Každé ráno vozím manželku do práce a těch bezohledných závodníků co si ráno ještě "švihli" a pak honí čas je každý druhý. A nedávno mne předjížděl i plný školní autobus. A naši pomahači a chrániči si v této době teprve připravují svoje ranní kafíčko,pak i nádobíčko. A mimo vesnici je člověk nevidí vůbec. Co s takovými řidiči?Já bych jim řidičák vrátil jednou a dost.
Zajděte tam,kde máte řidičák odevzdat a tam vám vše vysvětlí. Vybodování znamená rok bez řidičáku,pokuď vám tedy nevzali řidičák na delší dobu než 1 rok.Pak nové přezkoušení,možná i lékařská prohlídka a samozřejmně si vše hradíte sám.Pokuď vás chytnou jezdit bez řidičáku,tak postih už bude za maření úředního rozhodnutí podstatně tvrdší a to i finančně.
znova zkoušky + lékařská prohlídka + psychologické vyšetření, zda jste schopen řídit auto
doplněno 24.09.14 17:02:dopravně psycholog. vyšetření musí být uděláno akreditovaným dopravním psychologem -- seznam všech zde 12bodu.cz/... cena nějak 2000 - 4000kč...nevím přesně
doplněno 24.09.14 17:18:o podání námitky podrobně zde 12bodu.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.