Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vybodoval jsem si řidičák, co s tím?

Od: hzvgd* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

dnes mi přišlo, že jsem dosáhl 12 trestných bodů a ať vrátím řidičák. Máte někdo zkušenost s odvoláním, je nějaká šance toto zvrátit? budu rád za jakoukoliv informaci. Děkuji, Honza

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lalal
hodnocení

8x

Nechápu jak jezdíte, že si vybodujete řidičák. Musíte ho vrátit, abyste neohrožoval další účastníky silničního provozu !

lalal, přeji každému body, ale nechápu ty co Vám je přidali. Nic jste neporadil, jen jste slušně osočil řidiče. Za to Vám dali bod. To, že nedostal jancaak žádný bod za dobrou radu, není dobré..

Kde je spravedlnost?

doplněno 24.09.14 20:34:

pomalu, ale lepšíte se..

Děkuji za spravedlnost.

2kedar*
hodnocení

3x

Milý Honzo... pokud by jsi se na silnicích choval jako člověk, pak bys nemusel řešit ztrátu bodů.

Já mám papíry od roku 1978 a dostal jsem jedinou pokutu, jelikož jsem zastavil v zákazu stání a

s policajtem jsme se jaksi nedomluvili, co je zákaz stání a co je zákaz zastavení...

Stalo se.

Ovšem Tvůj problém bude asi v Tobě. Osobně neznám takového "oného" co by přišel o všechny body...

Co na to říct..?

Asi "Dobře Ti tak.!" Můžeš si za to sám. *cert*

allan

No člověče.. já musím říci, že jezdím všude 50/90 a pokuty pořád jsou...

Když člověk jezdí hodně.. nebo má smůlu.. jen to lítá.

Poslední pokuta byla za nějakou divnou vesnicí sněren z Prahy na Neratovice...

Byla tam někde taková ta neviditelná cedule šedivá se zonou 30.

Neviděl jsem jí.. silnice jako kráva.. jel jsem prostě padesát.. RADAR, FÝZL - BODY

Kolikrát člověk v Praze projede červenou a vůbec to neovlivní.. to by musel pořád jen bourat při urputném hamování auta na orandžovou..

Věřím tomu.. že s trochou smůly a hodně ježděním není vůbec těžké vybodovat si řidičák i při šlušné jízdě...

jmhad*

Musím s tebou souhlasit. Každé ráno vozím manželku do práce a těch bezohledných závodníků co si ráno ještě "švihli" a pak honí čas je každý druhý. A nedávno mne předjížděl i plný školní autobus. A naši pomahači a chrániči si v této době teprve připravují svoje ranní kafíčko,pak i nádobíčko. A mimo vesnici je člověk nevidí vůbec. Co s takovými řidiči?Já bych jim řidičák vrátil jednou a dost.

hodnocení

2x

A to nevíte kolik máte bodíků že jste se vybodoval? Nikdo Vás nepředvolával k podání vysvětlení k přestupku,při silniční kontrole jste pokutu neplatil?

hodnocení

2x

Honzo, asi je bohužel pozdě. Zkusit to můžete na evidenci řidičů, když Vám předloží sankci, kterou jste třeba nespáchal.

Dobře Vám radí jancaak.

hodnocení

0x

Zajděte tam,kde máte řidičák odevzdat a tam vám vše vysvětlí. Vybodování znamená rok bez řidičáku,pokuď vám tedy nevzali řidičák na delší dobu než 1 rok.Pak nové přezkoušení,možná i lékařská prohlídka a samozřejmně si vše hradíte sám.Pokuď vás chytnou jezdit bez řidičáku,tak postih už bude za maření úředního rozhodnutí podstatně tvrdší a to i finančně.

znova zkoušky + lékařská prohlídka + psychologické vyšetření, zda jste schopen řídit auto

doplněno 24.09.14 17:02:

dopravně psycholog. vyšetření musí být uděláno akreditovaným dopravním psychologem -- seznam všech zde 12bodu.cz/... cena nějak 2000 - 4000kč...nevím přesně

doplněno 24.09.14 17:18:

o podání námitky podrobně zde 12bodu.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]