Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kancelář českých pojistitelů

Od: manotek* odpovědí: 6 změna:

ahoj já už sem dávno nechal zrušit auto, čkp mě poslala dopis že dlužím atd... ten velký t.k sem nikde ztratil tak vystavěj mi novej?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

N adebatu s čkp nemusíte mít techničák. Víte kdy jste zrušil vozidlo? Musíte dodat více informací, nejlépe on line..

Nový techničák nepotřebujete..

doplněno 23.09.14 21:37:

co nevíte?

manotek*
hodnocení

to já už nevím

hodnocení

0x

Nevím,ale k již neexistujícímu autu asi nikdo TP nevydá!Jedině získat výpis z registru,že žádné auto nevlastníte (není hlášeno na Vás!)

buss
hodnocení

0x

Hmm, dávno, a na registru to viselo? Proč? Nový TP na neexistující a jak ho likvidovat?

tex*
hodnocení

0x

jestli Vás oslovila ČKP, tak víte o jakou SPZ(RZ) jde. Zajděte na úřad a zde chtějte písemné potvrzení (přesněji VÝDEJ DAT), kdy jste auto vyřadil. Za to zaplatíte 50 kč a potvrzení zašlete ČKP. Hotovo. TP nepotřebujete.

Tex

manotek*
hodnocení

my sme se dohodly ze švarou a on ho chtěl fagana, tušm že tam bylo do konce asi 3 měsice a pak ho zrušíme, bez přepisu, 10000tis by byl přepis na to, ale on to neplatil to povi...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]