Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké auto? (felicia,favorit,golf III)

Od: doporuceni odpovědí: 13 změna:

Zdravím,

-rozhoduji se o koupi druhého auta, taková nouzovka (a hlavně asi na zimu)
-co jsem ochotný dát tak 10-15 tis. jestli je to vůbec reálne
-napadly mě tyto 3: felicia, favorit, golf III
-určitě benzín, v takové cenové relaci :-D
-co by jste mi doporučili případně vy?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

felcka golf proc ne , v teto cene neres jake auto , ale spis at neni rezave jak liska ,at do toho nemusis navalit hned 20tisic , at to ma zaplacenou eko danl.

repkin*
hodnocení

0x

Golf IV :)

doplněno 22.09.14 20:53:

z autobazarů typu AAA, AutoEsa apod. a od policie či hasičů nic nebrat, jsou to vylítané rachotiny ;)

strygo*

Golf IV za 15000?:-D :-D to bych chtěl vidět

helper123*
hodnocení

0x

Tahle vypadá docela dobře, bohužel je trochu rezavá...
aaaauto.cz/...

zztop*

Felda z Áček no to bude skvost jak noha bezdomovce

machr*
hodnocení

0x

Citroen saxo , Peugeot 106 pokud to bereš jako nozovku není nic lepšího. Stejně si takové mini auto doslova zamiluješ je to pozink tak že nerezne máš na to pojistku za pár korun druhé auto naprosto naprádní navíc v ceně 10-15 už to může být slušný kousek narozdíl od shnilé felicie na které jsou díly za pár korun ale tím plusy končí. Golf 3 je pěkné auto ale dost oblíbené u ,,tunerů,, tak že jízda full gas a plné samolepek a laminátu.

2kedar*

Tazatel chtěl auto na zimu.! Ne "žabožrouty" na léto. *smich*

chulia
hodnocení

0x

A co Opel Vectra? Bylo to moje první auto, rok výroby 1990 a furt šlape jako hodiny :) Jenom mi trochu začíná reznout kufr, ale spotřeba na tak starý auto je relativně malá+hodně prostoru. Jakmile doslouží, kupuji novější verzi. Třeba mi vydrží zase další 25 let jako současný :) :-D

novada*
hodnocení

0x

Golf III ! 1,9 tdi :D koupil jsem za dvacku rok 98. 241 000 najeto 5ti dvéř. Neni schnilej, je to gti edice. Načipovanej motor na 96kw. Zhruba 320nm krouťák - rozjíždím se bez plynu a otáčky ani neopadnou :D. Naprosto krásný chod, nic tam necvaká. Kastle - luxusní, nic se nekroutí v torzi. Jezdí to fakt luxusně. Mam to ve výbavě: klima, servo, 2x pytle, abs a všechny okna v elektrice, výškově nastavitelný sedadla - obě dvě. Opěrky hlavy se dají naklápět. Kůží obšitý volant který se dá polohovat. V palubce to má výškový repráky. Elektrický odskok kufru.Centrál. litý krásný gti kola .Prostě je to fajn auto. V téhle výbavě téměř nesehnatelné :D

doplněno 22.09.14 21:11:

Jo a jezdí to za 5 litrů nafty

thomaser*
hodnocení

0x

Volkswagen Golf- seženeš za 15 000,- ale v jakém stavu? Hodně nalítano, bude to Golf III, už to bude chtít cpát do oprav.Splňuje EURO 2, počítej + 3000,- jestli ovšem není zaplacené jako u Felicie či Fáva.

Škoda Felicia- Mě osobně se Felicia líbí, bezproblémové, jednoduché, velice velký držák. Největší mínus je ta rez a závady na dobíjení my jsme měli již třetí závadu s dobíjením, vždy jsme zůstali stát a baterie zcela vybitá. 15 000,- seženeš krásnou, ale bude mít úplný hovno do roku 1998. Je to tak :D, kdysi se připlácelo za každou blbost. Bude mít své vady a mouchy, ale je to asi nejlepší volba. Do oprav dáš strašně málo oproti Golfíku. Felicia plní Euro 2, tím pádem EKO +3000,-

Škoda Favorit- seženeš krásného, naleštěného, ale bude to auto z bodu A do bodu B, tak jako Felicia, ale Favorit je tak trošku hranatý...Dáš taky málo do oprav, jednoduché, držák ohledně motoru :) Fávo plní EURO 1, tím pádem EKO +5000,-

k2

Felicia...bezproblémové, jednoduché, velice velký držák

Největší mínus je ta rez a závady na dobíjení my jsme měli již třetí závadu s dobíjením, vždy jsme zůstali stát a baterie zcela vybitá.

Aneb kupujeme bezproblemove auto co je "velice velky drzak"...

9m5wyj

Tak on originální Magneton pro 1.3 není zrovna etalonem spolehlivosti. Konstrukce se moc nepovedla.

Mě vydržel cca 150tis km. Tak jsem koupil nový, ten vydržel cca 120tis km. Mezitím jsem si repasoval ten předchozí a ten již drží bez problémů přes 100tis. Takže mám vlastně také 3tí. Ale na tacho skoro 400tis. Takže to zase není taková hrůza. Jinak regulační blok vydrží celkem dost, ale musí být v dobrém stavu sbírací kroužek.

k2

Verim a ani nechci delat z problemu z alternatorem (u Fel celkem znama slabost) nejakou tragedii. Nicmene tvrzeni, na ktera jsem reagoval, byla vcelku v rozporu s vyctem tech superlativu. Netvrdim, ze Felicia je spatne auto, ale tak "slunickove" a bezproblemove, jak to bylo liceno, bych to taky nevidel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]