Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci se zeptat...
Mám 50tis a chci kupovat auto v bazaru za 100tis...Takže jsem schopen dát 50tis akontačku a zbytek na úvěr či leasing...
No a dotaz zní, co je nejvyhodnější, když chci splácet 2-3 roky? Leasing nebo spotřebitelský úvěr v bazaru? A nebo je lepší vzít si úvěr přímo v bance a v bazaru auto koupit za hotovost? Ale v GE jsem už na internetu vyplňoval formulář a mají tam RPSN 21%, to jim nedám!
Díky za každou dobrou radu
Jo jo jsem u GE Money ale i přesto když jsem žádal online o půjčku z mého účtu přímo, tak tam bylo 21% RPSN...
V tom případě nevidím důvod,pročpak jste žádal on-line.I když jste klientem banky,pořád je lepší osobní jednání! A jinak Vám půjčka přes on-line byla schválena?
Taky jsem klientem banky a taky jsem si bral spotřebák... super výhodný... za 25tis jim vrátím po 5ti letech 39... nyní si potřebuji půčjit 120, také bádám kde, ale jedno vím jistě, v mojí bance určitě ne! (ČSOB)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.