Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zimní pneu Goodride

Od: 1966 odpovědí: 3 změna:

Zdravím všechny a prosím o radu ,jaké jsou pneu Goodride SW 601 zimní .Jestli máte někdo zkušenost s kvalitou atd.Jsou to gumy za relativně dodré peníze např.rozměr 195/60 R14 jsou okolo 1300kč. Děkuji za odpovědi. Vladimír

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

3x
Mám je již šestou zimu a to jsem je koupil mírně jete na nových discích za pět tis. Jezdí v pohodě, na mokru se divocit nedá, ale to neznamená, ze jsou špatné. Pokud člověk jezdí normálně, v nicem ho limitovat nebudou. Prasak si koupi continetaly a stejně se vymele. Na sněhu jsou celkem dobré, ale do hor, bych volil lepší. Ja jsem ale dojel všude a vždy, neni to gumama, ale rukama. Možná zvyk z práce, kde jsme museli jezdit na galuskach.

hodnocení

2x

Z vlastní zkušenosti:Pokud budete jezdit hodně umírněně, není to nejhorší volba, ale znamená to jezdit dost opatrně, protože na mokru (více, než na sněhu) mají hodně špatnou přilnavost.Pokud bych mohl radit, nějakou korunu bych přidal a koupil Barum Bravuris-rozdíl v ceně není tak velký, v jízdních vlastnostech propastný...

doplněno 22.09.14 20:37:

Omlouvám se, myslel jsem Polaris a napsal opravdu letní Bravuris, ale v žádném případě není pravda,že jsou tyto pneumatiky , co se kvality týká stejné!Podívejte se i na nějaké objektivní renomované testy...

asd*

Ehm, Bravuris je letní, a jinak BArum je naprosto stejná sr. jako Goodride. Vzhledem k tomu, že výborné gumy stojí jen o málo víc tak bych to neřešil a vzal ty lepší. Ušetřit pár stovek a pak mít rozmlácený auto je nesmysl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]