Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povinné ručení

Od: cybershot odpovědí: 5 změna:

Zdravím, mám řidičák druhým rokem, takže povinné ručení na auto, mě kvli tomu že nemám takový bonus výjde dráž, je možné napsat povinné ručení např. na roidče, kteří mají už nějaký znatelnější bonus, i když auto je psané na mě?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

3x

Ano můžete mít bonusy rodičů.Dcera a manželka mají také moje bonusy.

strygo*
hodnocení

2x

Kamarád dělá na pojištovne já mám řidičák 4 roky a pojistku mám od 18 psanou na tátu a auto normálně na sebe který má 50% bonusy... řekl mi že nejdražší pojištění je do 25 let potom že si to mám napsat na sebe že sice nějakou dobu budu platit o trochu víc ale mnohem mín než do těch 25 let... a časem budu získávat bonusy... takže to mám psaný na tátu a v 25 si to nechám napsat už na sebe

hodnocení

2x

cybershote,

ano jde to. Dělá se o často, a až překročíte statisticky nevhodný věk pro pojištění, přejdete na svoje pojištění a budete sbírat bonus pro sebe, abyste ho pak poskytl svým dětem..

zztop*
hodnocení

0x

Jak je tu napsáno jde to, ale uvědomte si jednu věc i když nemilou. Rodiče jednoho dne zemřou a na koho to pak budete psát? Na sebe pořád s nulovým bonusem? Nevím jak moc pojišťovny berou v potaz věk, ale i tak.

asd*
hodnocení

0x

Jde to - pojistit může kdokoliv = rodiče, babička, soused... Některé pojišťovny dají stejný bonus i členovi rodiny, např. otec má 50%, a syn to může použít pro svojí pojistku = bude mít svojí pojistku rovnou s 50% bonusem. Chce to projít nabídku pojišťoven, dost se dá i vyjednávat mimo oficiální ceník.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]