Nejste přihlášen/a.
Ahoj, uvažuji o koupi těhle disku: auto.bazos.cz/... (je to styling 135)
Myslíte si, že je to reálna cena? (mě osobně se to zdá moc)
Děkuji ![]()
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Na AUKRU bych radši nic nekupoval, jsou to zloději. Dal jsem tam inzerát na prodej auta, zaplatil jsem 120 Kč, což se vypočítalo z inzerované kupní ceny, připomnělo mi to daňový systém. Auto se neprodalo a inzerát skončil, peníze fuč ! Zlatá ANNONCE :o))
Ono přečíst si pravidla obchodování je těžké že? Pkd byste je přečetl,tak je v pravidle aukra -v sekci auto-moto a raelity se paltí NEVRATNÝ polatek za uveřejnění 150kč! se neodvíjí od inzerované kupní ceny!Tentopoptek je bez rozdílu zdali je od 1kč nebo od 500 000kč!Vždy jen 150,-!Pokdu jsou zloději tak zloděj je každý kdo něco prodává!Navíc nevím co má bazoš společného s aukrem.Inzerát je totiž na BAZOŠi !![*bzum* *bzum*]()
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]