Za tu cenu mám auto, sadu jetých liťáků a benzín na celou sezónu Takže taky nebudu z těch co ti tu koupi doporučí. Když se ale ptáš jestli je ta cena reálná . . . ano reálně ten člověk za to ty peníze chce. Když mu je za to někdo dá budou oba spokojení.
Na AUKRU bych radši nic nekupoval, jsou to zloději. Dal jsem tam inzerát na prodej auta, zaplatil jsem 120 Kč, což se vypočítalo z inzerované kupní ceny, připomnělo mi to daňový systém. Auto se neprodalo a inzerát skončil, peníze fuč ! Zlatá ANNONCE :o))
Ono přečíst si pravidla obchodování je těžké že? Pkd byste je přečetl,tak je v pravidle aukra -v sekci auto-moto a raelity se paltí NEVRATNÝ polatek za uveřejnění 150kč! se neodvíjí od inzerované kupní ceny!Tentopoptek je bez rozdílu zdali je od 1kč nebo od 500 000kč!Vždy jen 150,-!Pokdu jsou zloději tak zloděj je každý kdo něco prodává!Navíc nevím co má bazoš společného s aukrem.Inzerát je totiž na BAZOŠi !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.