Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reálná cena disku?

Od: alu odpovědí: 11 změna:

Ahoj, uvažuji o koupi těhle disku: auto.bazos.cz/... (je to styling 135)

Myslíte si, že je to reálna cena? (mě osobně se to zdá moc)

Děkuji :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

nech to je styling jaký chce já normálně pracující bych tolik peněz za to nedal

hodnocení

0x
Za tu cenu mám auto, sadu jetých liťáků a benzín na celou sezónu :) Takže taky nebudu z těch co ti tu koupi doporučí. Když se ale ptáš jestli je ta cena reálná . . . ano reálně ten člověk za to ty peníze chce. Když mu je za to někdo dá budou oba spokojení.

hodnocení

0x

Pokud by byli funglovky to jest NOVÉ ,tak ano,po renovaci asi šíleně předražené.

hodnocení

0x

Na AUKRU bych radši nic nekupoval, jsou to zloději. Dal jsem tam inzerát na prodej auta, zaplatil jsem 120 Kč, což se vypočítalo z inzerované kupní ceny, připomnělo mi to daňový systém. Auto se neprodalo a inzerát skončil, peníze fuč ! Zlatá ANNONCE :o))

Ono přečíst si pravidla obchodování je těžké že? Pkd byste je přečetl,tak je v pravidle aukra -v sekci auto-moto a raelity se paltí NEVRATNÝ polatek za uveřejnění 150kč! se neodvíjí od inzerované kupní ceny!Tentopoptek je bez rozdílu zdali je od 1kč nebo od 500 000kč!Vždy jen 150,-!Pokdu jsou zloději tak zloděj je každý kdo něco prodává!Navíc nevím co má bazoš společného s aukrem.Inzerát je totiž na BAZOŠi !*bzum*

Tak to se omlouvám, ale nějak mi tam po kliknutí na ten link skočilo AUKRO. Na Bazoši inzeruji také, je dobrý.

ovczaak*
hodnocení

0x

visí to tam dva měsíce,tak to moc atraktivní obchod nebude. mmchdm, co s tím má společného aukro?

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Předražené!

strygo*
hodnocení

0x

Pokud jsou uplně nové tak je to raealný pokud nejsou tak jsou drahý!

Jj Strygo v inzerátu je že jsou po renovaci!To už spíše před renovací-pak je vidět odření a další takto mohou být veškeré zavydy ukryty lakem!

strygo*

Jo toho jsem si nevšiml ;) před renovací bych tu cenu chápal

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]