Nejste přihlášen/a.
Ahoj,jezdim s taxíkem a dnes sem měl potyčku s jedním zákazníkem.Nicméně vystoupil a já odjel.Asi za hodinu si mě někdo objednal,a ja dojel na místo.Zde mě zablokovalo jiné auto.Chteli po mě,abych vystoupil,ale bylo jich víc,tak se mi nechtělo :D tak sedli do svého auta,a ten zákazník mi začal bourat do předku.No a když odjížděl,tak mi zbořil i bok.zavolal sem policii,přijela hlidka a poté i dopravka.Vim jméno řidiče,znám ho,auto našli o 3kiláky dál.auto není jeho, škodu,asi 100 000kč mi uhradí pojišťovna,ale co mě trápí je,že je to řešeno jen jako autonehoda.Nechci to nechat jen tak plavat.Co radíte?
podezření z pokusu o podvod,
ohrožení na zdraví,
vyhrožování,
zastrašování,
psychická újma...
v podstatě si myslím, že je jedno, na co ho dostanete na policii.. tam vysvětlíte oč jde a oni si důvod nějaký vymyslí. mám pocit, že při podání trestního oznámení po vás nechtějí udat konkrétní paragraf a zákon, který byl porušen - stačí jim popsat co se stalo a zbytek si pošolíchá PČR.
ty budeš nějaký divný taxikář, když si nevíš rady...ti pražstí, to jsou největší borci na světě...
Rozhodně podejte trestní oznámení a to buď na policii nebo na státním zastupitelství.Ono se policii nechce dělat věc na "trestňák",přestupek je pro ně jednodušší,ale nenechte se odbýt.Další věc je důkazní situace a to zda lze prokázat,že došlo k Vámi popisovanému jednání.Mohlo by se jednat o vydírání,poškozování cizí věci a určitě by se na to dalo navázat ještě něco dalšího.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.