Nejste přihlášen/a.
Zdravím, asi před 3mi měsíci jsem koupil motorku, bývalí majitel ji "odhlásil na mě" já ji pojistil, ale neudělal jsem evidenční kontrolu ani STK, tudíž jsem ji nemohl přihlásit na mě. Chci ji trvale odhlásit, jak na to? Díky
Já myslím, že by se určitě hodily.. něco podobného sem taky sháněl, ale většinou to bylo bez papírů. Hoďte je na net a určitě prodáte, zájem o ně bude i když to je 20kw a ještě na tom nějakou kačku vyděláte a nemusíte lítat na úřad..
nechápu, proč byste musel na úřad..nikam chodit nemusíte, novému majiteli bude stačit kupní smlouva a plná moc..někde ani tu plnou moc nechtějí.
Vždyť ta motorka není ani napsaná na mě-bývalý majitel ji jen odhlásil na mě-takže je v polopřevodu, jak ji můžu přepsat na někoho jiného? To nechápu
Takových aut co jsou napsány na p.A a koupil p.B a jezdí s nima p. C nebo dokonce D či E!
Převod byl zahájen na což je norma do týdne či deseti dnů? ale na dokončení norma není! V přílpadě prodeje bych doporučil do KS napsat i povinnost kupce převést na sebe. a jeden výtisk KS si řádně uložit!popř bych napsal i PM ,na dané úkony ale časově omezenou!
nehledejte problém,kde není.Pkd ji budete chtít opravdu zrušit=trvale vyřadit-odvézt na vrakoviště,a na základu protkolu o ekolikvidaci dohlásíte za nějakou sumu na sebe /auta 800,moto nwn/ a jednom kroku i vyřadíte!(teda pkd to platí i pro moto!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.