Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Utržené lanko od kapoty

Od: vlaku* odpovědí: 4 změna:

Poradte prosím jak otevřít kapotu na Laguně. Uthko se mi lanko. Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

strygo*
hodnocení

0x

ze spoda to nejde? přes nárazník?

svyjabob*
hodnocení

0x

Jde o to kde se vám lanko utrhlo, nejlépe se podívat pod nárazníkem nejde-li chytnout do kleští a trhnout tím ...

vlaku*
hodnocení

Vypadá, že těsně u zámku. Nemáte někdo obrázek (schéma) uzamykacího systému kapoty Laguny z r. 1995? Děkuji.

2kedar*
hodnocení

0x

Stejná patálie mě postihla v roce 1992, když jsem jel v zimě s rodinkou na pronajatou chajdu na Dolní Bečvě.

Přijedu na chajdu a chci u (tenkrát) své Škody 120 otevřít kufr a ozvalo se "Pink" a já už věděl, že se do kufru plného báglů a oblečení, žrádla (piva) nedostanu. *plac* Tak jsem rodinku vysadil na chajdě, jako na pustý ostrov, naprosto bez zásob s tím, že to zařídím a odjel jsem na pumpu do Rožnova (u kempu), kde mi pumpař řekl... "Zajeďte do Vigantic a poptejte se na Baroša, ten to opraví, je to jen tu kůsek do kopca".

Tak jsem dorazil do Vigantic a našel pana Baroša, který to skutečně za chvíli spravil. Jen jsem netušil, že ten malý černovlasý klučina, který tam běhal po dvoře bude v budoucnu jedním z "našich" nejslavnějších fotbalových hvězd.

Tímto ještě jednou po letech děkuji panu Barošovi(JR), že naši rodinu nenechal bídně zhynout hlady. *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]