Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odblokovat autorádio

Od: gawo2014 odpovědí: 2 změna:

Zdravím. Koupil jsem OPEL VECTRA COMBI 1998.

Mám problém s displejem (ukazatel času, data atd...) zobrazují se jen pulky číslic a písmen.. asi vada displeje... nevíte co s tím?

A hlavne autorádio je na heslo, které mám, ale nevím jak jej zadat a jak potvrdit to heslo. Bohuzel žádný manuál k tomu nemám. Nemá s tím nekdo zkušenost? Díky :) Autorádi BAUNKPUNT CD300 (RDS)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

akriji*
hodnocení

0x

Tak tohle ti nezávidím.Mám taky autoradio na heslo .Než jsem přišel jak se zadá 4 místní kod tak jsem u toho byl skroucenej půl dne a znervama v kýblu.Když jsem ten kod asi po 100stém pokusu zadal správně tak jsem zase potřeboval nabít autobaterii, když odpojíš autobaterii všechny kody se ztratí a ty to musíš zadávat znova. Nehledě na to ,že asi po třetím špatném pokusu se to zablokuje cca na 3 dny a takhle jsem to dělal asi asi měsíc .Katastrofa.Pokus vyhledat nějaké autoelektrikáře a nebo odborný servis.Pokud máš heslo pro ně to bude 3 min práce.

hodnocení

0x

files.mojevectra.cz/... tu si to najdi

doplněno 15.09.14 19:08:

k tomu displeji běžná závada u oplů oprava stojí 1000kč a lidi co to opravujou najdeš na netu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]