Nejste přihlášen/a.
Ahoj kolegové,
Tak bych se Vás chtěl zeptat, jak řešíte a jestli vůbec řešíte vůni do auta. Používáte stromečky, konzervy, vůně do větráku, nebo nějaké jiné? Ptám se proto, protoýe voňavý stromeček mi normálně vyleptal lak na středové konzoli, kde jsem ho měl. Takže uvažuju o něčem jiném a jdu si pro radu, co používate ve svých autech Vy
Díky
Pokud se ve voze nekouří a nezůstávají v něm smradutvorné zdroje, není třeba používat osvěžovače či jiné vůně. Ony jsou to stejně jen jakési přetloukače smradu a samy o sobě jsou ještě hutnější než původní puch. Nepoužívám nic, větrání stačí... je to ale jen můj názor.
Jsem nekuřák Také jsem dlouhou dobu nepoužíval nic, ale přeci jen, když Vám kamarád řekne, že Vám to v autě hezky voní, tak to potěší
A i mě je příjemné, když mi v autě voní vanilka decentně.
Wuderbaumy a ambipury leptají plasty. Stačí je mít delší dobu opřené zezadu o zrcátko nebo ten tekutý omylem vylít. Co leptají v plicích si netroufám odhadnout, ale k rakovině to cestu najde.
Prý jsou nejlepší konzervy.
Nebo vygruntovat celé auto a strojově namokro vyčistit sedačky a koberec. Pár firem to dělá. Pak nemá co zapáchat a jen na vůni něco decentního. Pokud to přebíjí pachy, tak je v autě chemicky neútulno.
Tohle je taky dobré do ventilace a dlouho to voní:
Vůně nenávidím a tím pádem nepoužívám. Je fakt, že auto mám otevřený v garáži každej den ho po cestě luftuju. Případní cestující si nestěžujou na žádnej pach.
Stromečky jsou krátkodobá záležitost, mám obyč z kauflandu, krásně voní jak kofola, jinak neintenzivnější jsou do větráků, ale jsou ze všech asi nejvíce rakovinotvorné a dost z nich bolí hlava co jsem tak četl reakce lidí, musím toho vyzkoušet více, uvidíme. Jinak stromeček jsem zavěsil za tu vrchni kliku nad dveřma vzadu.
doplněno 15.09.14 17:30:Nádherně mi voní kožený volant, furt k němu čuchám jak feťák , musím zjistit, čím to natírali.
nejraději mám parfémy/voňavky než ovocné vůně atd. Dlouho byl favorit černý stromeček, ale nevydrží. Teď do malé lahvičky (od kapek) dám parfém, zabodnu špejly, aby sahala až na dno (ven čouhá asi 1cm) a nechám to v autě vonět neskutečně dlouho
lahvička je vlastně stejná jako vonné olejíčky a ty by na to taky nebyly špatné
Pouzivam WUNDERBAUM-MOSCHUS.Ale davam 1 kus iba 1x do roka.Vzdy na jesen cca koncom oktobra.Dovod je ten ze v aute sa tuto dobu uz obcas zakuri (reaguje to na teplo-cim viac tym viac sa odpari),ale ak je slnecno tak v tychto dnoch sa prijemne odparuje.vzdy iba trochu nastrihnem sacik a strcim to pod okno (pod tu ciernu cast-este hlbsie nez su fukare).Takto je to tam asi 3 mesiace a potom staci trochu povytiahnut.Na jar uz sa moze vytiahnut uplne ale davam radsej do kufra.Byva to este stale dost silne ak by som to nechal vpredu.Pred letom hodim zase pod okno a tam je oz do oktobra..Osobne mám rád este vonu vytepovaneho auta.Robim to 1x rocne a sam na dvore.A potom este niektore zenske parfemy...to mozem.Pred rokom sme kupovali auto.Majtelku som tam citil este rok.Velmi prijemne...
Power air jsou dobré. Voní hrozně dlouho, dost intenzivně a relativně pěkně. Nevyplácí se mi kupovat nic jiného vyvoneneauto.cz/... - mají i jiné vůně. Ale ja mam vanilku.. Ze začátku šíleně intenzivní. Načichl mi i USB kabel k telefonu který mam v autě :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.