Nejste přihlášen/a.
Přívěsný vozík s TP, videlnou SPZ bych potřeboval dostat na stanici STK vzdálenou 4km. Můžu půjčit přívěs a odvést to na něm, a nebo to risknout a převést po ose.
Jakou pokutu mohu dostat? Blokovou pokutu do 2000Kč + 0b?
Stacia na to 2 auta.Prvy pojde tu cestu skor o 1-2km a keby tam boli "pomahaci a chranici" tak zavola.Hotovo.Cista robota.
Pokuta se liší tím pokud je přívěs psaný na vás nebo na někoho jiného pokud na vás tak až 5000.. pokud na někoho jiného tak 2000 max
strygo, Vaše tvrzení můžete podložit právním předpisem, nebo to je jen Váš názor. Páč píšete nepravdu.
doplněno 17.09.14 20:08:strygo, nenapsal jsem že píšete blbosti.
Podle Vašeho vysvětlení by pak muselo platit toto sdělení?
Vlastníkem auta je otec, ten dostane menší pokutu, když vozidlo řídí manželka dostane vyšší pokutu?
Stále tomu ještě věříte?
Já nepíšu blbost jen píšu vlastní zkušenost když mě chytli s propadlou TK na vleku tohle mi policajti řekli!
Náhoda je blbec,ale jezdím s vozíkem pravidelně 15 let a ještě mi ho nikdo nekontroloval. Já bych jel a dělal blbýho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.