Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přívěsný vozík - propadlá STK - pokuta?

Od: ridic odpovědí: 16 změna:

Přívěsný vozík s TP, videlnou SPZ bych potřeboval dostat na stanici STK vzdálenou 4km. Můžu půjčit přívěs a odvést to na něm, a nebo to risknout a převést po ose.

Jakou pokutu mohu dostat? Blokovou pokutu do 2000Kč + 0b?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já bych to riskl, a pokorně smlouval, kdyby náhodou zastavili...

Pokuta do 2000 a bez bodu.

hodnocení

2x

Projeďte to sem a tam jen sólo a když nebudou nikde stát, tak zapřáhněte a jeďte.

hodnocení

2x

4km normálně jed já občas vozim auta na stk 40km a zatim štěstí

bambula*
hodnocení

0x

Risk je zisk, někdy

hodnocení

0x

Stacia na to 2 auta.Prvy pojde tu cestu skor o 1-2km a keby tam boli "pomahaci a chranici" tak zavola.Hotovo.Cista robota.

buss

No a přiřítí se zezadu ...

strygo*
hodnocení

0x

Pokuta se liší tím pokud je přívěs psaný na vás nebo na někoho jiného pokud na vás tak až 5000.. pokud na někoho jiného tak 2000 max

strygo, Vaše tvrzení můžete podložit právním předpisem, nebo to je jen Váš názor. Páč píšete nepravdu.

doplněno 17.09.14 20:08:

strygo, nenapsal jsem že píšete blbosti.

Podle Vašeho vysvětlení by pak muselo platit toto sdělení?

Vlastníkem auta je otec, ten dostane menší pokutu, když vozidlo řídí manželka dostane vyšší pokutu?

Stále tomu ještě věříte?

strygo*

Já nepíšu blbost jen píšu vlastní zkušenost když mě chytli s propadlou TK na vleku tohle mi policajti řekli!

buss

Tož jste jim naletěl, si o tom něco načtěte v zákonu...

strygo*

já jsem jim nenaletěl dostal jsem 500 ale takhle mi to řekl

strygo*

Ne otec nedostane menší pokutu naopak NA KOHO JE PŘÍVĚS PSANNÝ TEN DOSTANE VĚTŠÍ POKUTU...

Je to blbost, ale klidně tomu věte.

jmhad*
hodnocení

0x

Náhoda je blbec,ale jezdím s vozíkem pravidelně 15 let a ještě mi ho nikdo nekontroloval. Já bych jel a dělal blbýho.

danys*

někteří lidé ani blbýho dělat nemusí..:)

Nechápu, co zde řešíte?! Pokuta je tam max. do 2000 Kč, když vás zastaví a nebudete se chovat jak debil, tak dostanete max. pár stovek. Jinak aby vás zastavili policajti na těch 4 km, tak by to byla opravdu velká náhoda! :)

buss
hodnocení

0x

Je to jen a jen vaše rozhodnutí, kolik lidí jezdí i bez STK ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]