Nejste přihlášen/a.
Zdar lidi mám nedlouho fabii bohužel mi začla ubývat voda z expanzky olej nepřibývá čoudí to bíle to znamená že voda jde do spalovacího prostoru ale ted se bojím jel jsem vzdálenost 40km a voda začla vařit teplota na přístrojovce se ale nezměnila co myslíte ze to bude těsnění pod hlavou nebo prasklá hlava bojím se té hlavy ze bude prasklá ted zatím jen dolévám a odvzdušnuji ale začne zima a dělat to furt je hodně blbé myslíte ze bude stačit vyměnit tesnení pod hlavou a nechat hlavu srovnat?
No, hlava musí dolů tak jako tak. jestli je fouklé těsnění potom už poznat půjde. Pokud bude OK, bohužel to bude asi na novou hlavu. Ovšem těch "jednačtyřek" je tolik, že i kdyby byla prasklá, nebude žádný velký problém sehnat jinou za rozumnou cenu.
Souhlas a bod.
např. tady
aukro.cz/... (samozřejmě nutno na míste zkontrolovat, jestli fakt jen těsnění nebo hlava) a rovnou při té příležitosti udělat úplnou GO motoru. Každopádně to chce zjistit co nejdřív, než začne zima, pak se pod auto špatně leze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.