Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Startování passat

Od: strygo* odpovědí: 2 změna:

Zdravív mám passata 1.9 TDI 86 kw... Občas když někam přijedu a je ohřátý motor tak chcípnu motor a když to chci hned nastartovat tak se mi rozsvítí kontrolka žhavení a jakmile nastartuju tak mi otáčky vyletí třeba na 2500 otáček třeba na pul minuty a pak to opět klesne.. Stává se to při ohřátem motoru jakmile je studený tak to neudělá a musím to nechat třeba hodinu vychladnout a pak je to bez problému,,,, Nevíte někdo co s tím prosím? co by to mohlo dělat? DIAGNOSTIKA MI NIC NEUKÁZALA!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hujer123*
hodnocení

2x

Diagnostika vám toho sama o sobě moc neukáže. Je třeba hlavně osobu, která na základě dat z dignostiky dokáže určit poruchu. Nechte si vyjet tzv live data - to jsou hotnoty za běhu motoru. Já bych se po přečtení vašeho dotazu zaměřil na čidlo teploty, zda nehlásí řídící jednotce u teplého motoru teplotu nižší než skutečnou a motor pak žhaví a dává zbytečně bohatší směs. Ale to je jen názor na dálku.

strygo*

To by mohlo protože občas klimatizace nebo palubní počítač mi v létě ukázal teplotu např: -45°C...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]