Ahoj,...potreboval bych poradit s vyberem auta do 100tisic. Bude pouzivano hlavně na cesty do práce ve 2-3 lidech na vzdálenost 25km. Od auta nejvice očekávám pohodlí, spolehlivost, dostatek prostoru pro větší lidi a bezpecnost. Zaujali mne Mondeo MK3 (1.8benzin?),..Passat(1.9Tdi 96Kw) a možná i celkem neokoukaný Jaguar X-Type (2.0D 96Kw). Co říkáte na tato auta?...Mondeo v naftě pry nemam brát...A co říkáte na ten Jaguar? Prý by nebyl špatný, ale jezdi jich méně . Klidně doporučte něco jiného,..Děkuji moc.
Jaguar ma motor z mondea - 2.0 TDCI, a to se stejnymi problemy a nesvary jako u fordu. Navic bude servis jaguaru podstatne drazsi nez u ostatnich znacek. Take pripadne havarijni pojisteni bude (bez vetsich bonusu) pekna palka oproti fordu a vw, jelikoz je jaguar bran jako premiova znacka... Pokud jde tedy jen o image tak ano, jinak se mu vyhnout obloukem.
Vážně? Doteď jsem jezdil, v rodině pujcovanou Fabii 1.4Mpi 44Kw!..Tohle jsou vedle toho úplný limuzíny.
stirecek*
Zajímavé porovnání Měl jsem focuse 2003 a taky jsem uvažoval o výměně za mondeo, jenže uvnitř bylo o dost víc stísněné, špatné nastupování a kvůli malému celnimu oknu "tankový" výhled.
Další věc, pokud nemáš peníze, střední třída te sežere.
Passat 1.9 TDI 86 Kw ta 96 už je 6ti kvalt a i spotřeba je větší...
doplněno 14.09.14 14:03:
81 KW oprava
souhlas
souhlasím a navíc 81 Kw v pohodě stačí. My jsme měli Octavii 2 Combi a s 1.9TDi 77kw lítala jak čert- přes 190km/h, ale ta bohužel ve slušném stavu stojí víc než 100k
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.