Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto - diskont

Od: honza778 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den má tady někdo zkušenosti s nákupem vozu u auto diskont?

auto-diskont.cz/... našel jsem u nich tuhle oktávku ale příjde mi nízká cena. co myslíte má to cenu u nich něco kupovat?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

cena je adekvatni , auto je 13roku stare , najeto pres 200tisic , motor dvoulitr , kdovi jak vypada ta kara nazivo , ale verim , ze lak bude total poskrabany atd... fotky totalne kecaji , fotografove vi z jake uhlu to maji fotit atd... takze kdo vi taky jestli funguje klima , jak vypadaji brzdy , tlumice , brzdy ... :)

zztop*
hodnocení

0x

Asi takhle. Hezčí auta prodává AAA, horší auta ke konci životnosti prodává Auto diskont.

strygo*
hodnocení

0x

Podle mě v tom něco bude ;) nevěřil bych tomu a v AAA bych už vůbec nekoupil auto ;)

tycoon*
hodnocení

0x

Ten Auto diskont je "lowcost značka" patřící pod AAA Auto. Ten dvoulitr není mezi lidmi moc populární a v některých Oktávkách trpěl vysokou spotřebou oleje, proto se ceny drží nízko. Jinak je to spolehlivý motor s neskutečnou pružností, hodí se spíše na dlouhé trasy. Pokud je auto v dobrém stavu, tak proč ne ...

strygo*

Ano s tím olejem máte pravdu proto u tohoto motoru odcházní tesnění pod hlavou při nejlepším a pak komplet hlava ;)

tycoon*

O odcházejícím těsnění jsem neslyšel. A pokud ano, většinou za to může fakt, že majitel nemění chladící kapalinu, která se časem okyselí a narušuje ty těsnění. U těchto motorů se používá růžová kapalina a ta má výrobcem kapaliny stanovenu životnost 5 let nebo 6 let. Částečně za to může i Škodovka, která v servnisní knížce neudává nutnost výměny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]