Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autoškola v Praze

Od: susy odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

uměl byste mi někdo doporučit dobrou autoškolu v Praze? Řízení mě nikdy moc nelákalo, tak bych ráda reference na AŠ, kde vše probíhá v klidu a bez zbytečnýho vyvolávání stresových situací.

Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

0x
Dobrý den. Já i všichni moji kamarádi jsme odjezdili autoškolu u Autoškola Wyrwolová a vždy všechno probíhalo dobře,za zkoušky jsme nemuseli platit přehnané částky a pokud někdo dostal nějaké instruktora,který mu neseděl,nebyl problém ho změnit. Takže já mohu,společně s mými asi 15ti kamarády stoprocentně doporučit!

Autoškola Horázný na Žižkově v ceně je i teorie a mají i studentskou slevu.

andel*
hodnocení

0x

Řízení mě nikdy moc nelákalo, tak bych ráda reference na AŠ, kde vše probíhá v klidu a bez zbytečnýho vyvolávání stresových situací.

Tak to si raději autoškolu nedělějte. Takových lidí je na silnici spousta = spousta nehod a krizových situací.

Každá autoškola je dobrá. Dobrá jen tak jak její studenti. Vyčůranost a protekce nepomáhá.

susy
hodnocení

Dobrý den,

nevím co Vás vede k negativnímu komentáři. Nechci zde vyvolávat žádné rozpory, jen bych ráda upozornila, že to, že mě řízení neláká, neznamená, že není nutné řidičák mít a zároveň to neznamená, že patřím (budu patřit) do skupiny nezdopovědných řidičů, kteří chybují na silnici. Pokud mne neznáte, tak se prosím příště vyvarujte poukazování na vyčůranost a protekci - kdyby mi šlo o to, tak svou otázku formuluju úplně jinak... Já se ptám po kvalitní autoškole, kde člověka něco naučí - ne na to, jak nejsnadněji či nejlevněji získat řidičák - to je veliký rozdíl.

Anděli (momentálně)
tento příspěvek je dočekala možné považovat za zbytečné vyvolávání stresové situace.
Tazatelka je klidná a chce se jí vyhnout. Má pravdu, málokdo si ve stresu libuje. Proto se ptá a hledá. Myslím, že bude dobrá řidička.
Tvoje ohodnocení či zařazení tazatelky by v někom mohlo evokovat různé myšlenky... třeba ne zrovna lichotivé...
doplněno 17.09.14 00:50: Opravuji: docela možné...

garnett*
hodnocení

0x

Ačkoli jsem chlap, dělal jsem autoškolu u paní Peršínové autoskolaprozeny.cz/... , která je opravdu skvělá. Má toho strašně moc za sebou, je to super ženská. Opravdu naučí, strašně dobře se sní kecá a má šmrnc :) Dělá jak rychlokurzy, tak i kondiční jízdy. Vždy se mi přizpůsobila v čase, ikdyž jsem chodil do práce a mohl jsem třeba až večer nebo o víkendech. Super a doporučuji !

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Zkuste projít vsechny-autoskoly.cz/... tam určitě vyfiltrujete nepodstivce. O nervácích se také dozvíte. Ovšem nic vám nezaručí, že já řeknu, že tam jsou vklidu a ty řekneš, že ani náhodou.

Rozhodně bych nevybírala z celé Prahy - víte kolik času pak projezdíte na teorie či jízdy? Najděte si nějakou AŠ v okolí, neříkám přímo tu u vás na sídlišti, alě nějak rozumně.

Podívejte se také na ceník, nebrat podezdřele levnou autoškolu, ale ani super drahá není záruka kvality a spokojenosti. Podívejte se na ceny opravy zkoušek, zvláště jízd.

susy
hodnocení

Díky moc všem za rady, snad teda vyberu dobře...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]