Nejste přihlášen/a.
Dobry den mam dotaz pred 2,5 rokem sem koupil auto tyden na to jsem musel urgentne odjet mimo ČR nesjednal jsem si pojistku a ani auto neprihlasil s autem jsem nejezdil bylo odstavene u pribuzneho na soukromem pozemku .Po celou dobu co jsem byl mimo neprisel zadny dopis od ČKS apod. Chtel bych ted auto zvrakovat jenze nevim jak mam postupovat mam strach ze mi naskacou penale . stoji porad na stejnych znackach neni odhlasene ve velkem technicaku jsem napsany jako majitel s autem jsem mel puvodne plany na rekonstrukci takze hned putovalo do garaze v kupni smlouve ale mam normalne napsane na provoz ne na nahradni dily .Takze se vas ptam zda li mi poradite co delat napadlo me zda nenechat auto zvrakovat a zkusit se domluvit at mi napisi zpetne datum dekuji za odpoved
Pokuď bylo na "značkách",tak je potřeba zaplatit...zda to lze zpětně,to se zeptej u některého pojišťováka.Zvrakovat můžeš,to s tím nemá nic společného...ta agentura co zastupuje pojišťovny po tobě bude chtít doklady o zaplacení pojistného...taky se můžeš soudit,tedy pokuď na to máš.
Souhlas s Erikem!
Auto normálně nechat sešrotovat a s protokolem o ekolikvidaci trvale vyřadit z provozu (bude nutné ale na sebe dohlásit za 800kč!) Současně si "pojistit svědky ,zdokumentovat neprovozování"! aby bylo jak doložit ČKP(Je to česká kancelář pojistitelů ne ČKS jak píšete!) až si vzpomene,že jste auto neprovozoval!
PS Jen doplním- odpovědi druhého odpovídajícího není správná!
To Bambula-ne pojištovně ale ČKP!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.