Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupit peumatiky ze zahraničí?

Od: mases* odpovědí: 3 změna:

Ahoj,dají se koupit nové pneumatiky na osobák ze zahraničí?Zajímalo by mě jestli existuje nějaký zahraniční eshop který posílá do ČR a jestli by to vyšlo levněji :) byly by to 13ky nebo 15ky :)

Díky za názory

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pkd by to vyšlo i s poštovným levněji proč ne,ale spíš (kdo ví zda-li vůbec) na větší nežli 13" ty se dají (neřeším kvalitu! )koupit i za 700kč/ks!

mases*
hodnocení

jj o kvalitu mě taky až tak nejde jen mě zajímá jestli to jde takhle koupit treba jedna guma za 3,4 stovky :)

erikch*
...nechci rypat,ale nic jiného než par centimetru čtverečních styčné plochy pneumatik te na silnici nedrzi...ale to je tvoje věc...jinak prohledat cenové e-shopy v PL a nahodit dotaz na cenu doruceni...jim je jedno kam to kurýr(DHL apod.) poveze,zabalí to stejné tak...ale otázkou je zda se to vůbec vyplati-u hmotnejsich zásilek je rozdíl v ceně doručení mimo danou zemi vcelku markantní...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]