Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Octavia - barva?

Od: ondrah* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chci si koupit nové prahy a přední kapotu na octavii 1. Zajímalo by mě jestli se dá udělat přesná lak, který má octavka od výroby? Šedé metalíza. Díly jsou v černé barvě a to by asi nevypadalo dobře. Popřípadě na kolik to výjde. (Jenom ten lak, cenu dílů znám).

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

1x

Běžná cena co jezdím do autoservis se pohybuje od 2.500 - 5.500,-Kč. Vše je však na domluvě. Úplně přesně mrtě stejný lak Vám asi neudělají, jelikož ten starý je vybledlý od slunce apod. ale velice odobný, který běžný laik nepozná asi zkušený lakýrník udělat umí. Také mám stříbrnou oktu a nechápu, proč je to šedá metal *nevi**smich*

doplněno 06.09.14 14:03:

Spíše než obvolávat bych to obešel osobně, spíše se ptejte na reference známých. Zkuste napsat odkud jste, možná Vám někdo někoho doporučí. Popř. se podívejte na specializované fórum, tam určitě budou o někom vědět např:

forum.octaviaclub.cz/...

forum.skodahome.cz/...

dieselpower.cz/...

ondrah*
hodnocení

Jojo díky. Zkusím to obvolat a domluvit se nějak. No taky nechápu, barva stříbrná a v TP je šedá metal.. :D

doplněno 06.09.14 16:47:

Nejlépe Znojmo, Brno.

strygo*

U nás na hradecku je jeden maník který vám udělá přesnou barvu ;) nechával jsem si u něj stříkak kapotu na passata a celá kapota mně vyšla na 1500 a nejde poznat že je stříkanáá...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]