Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kryt Autozrcátek ŠKODA OCTAVIA 1.6 1997

Od: wsewe odpovědí: 4 změna:

Nazdar

chtěl bych se zeptat,zda někdo nevíte,jestli se dají POLEPIT kryty autozrcátek ..
Muj připad je takovej,že sem to chtěl přestříkat jinou barvou,a popraskalo mě to a je to totalně hnusný .. A potřebuji to dát do puvodního stavu ( do bílé barvy,tak jako je to na obrazku pod inzeratem .. Dá se to přelepit těma autofoliema? Diky moc za rady

Kryt Autozrcátek ŠKODA OCTAVIA 1.6 1997

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zztop*
hodnocení

2x

Určitě dá. Jsou tuneři co si to dávají do imitace karbonu tak proč by to nešlo do bílé. Otázkou je co ten rozpraskaný podklad.

werwer
hodnocení

Tak to by se už pořešilo,nevíte kolik by to mohlo stát? A kde? Jsem z Brna

hodnocení

1x

Za normální lakování zrcátka jsem dával 400,-Kč.
Polep si šikovný člověk udělá doma sám (materiál cca 250,-/m2), jinak u firmy počítám že to bude zhruba na stejné ceně jako lakování.

strygo*
hodnocení

0x

To popraskání by molo být tím že to někdo zkoušel kytovat ;) to samé se mi stalo u passaty zakytoval jsem kapotu dal přes ní nálepku ana začala praskat ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]