Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Budiky na er5

Od: kolb.y odpovědí: 10 změna:
Zdravím a chcu se jestli by šli dát budíky z bandita na er 5 kdyby se předělala kabeláž.předem díky za odpovědi

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Nešlo by to přeložit do srozumitelnosti smrtelníků*nevi*
kolb.y
zkrátka jestli by budíky ze suzuki bandit fungovali i na er 5 -ce kdyby se poupravili...
motohlad

Překladový slovník pro Kibice:budíky-takové to kulaté na měření času,Bandita-pán s pistolí a páskou přes oko,kterému se odevzdávají všechny cennosti,které má člověk zrovna u sebe,ER5 je zařízení,které často padá na zem a při tom pádu se většinou rozbijou budíky.Pak nezbývá nic jiného,než poprosit Bandita o pomoc.

motohlad
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Dával jsem budíky z Bandita r.v.1991 na ER5 r.v.2000.Náhon tachometru šel bez problémů ale otáčkoměr ukazoval 2x tolik.Takže jsem nepoužil signál ze svazku,ale natáhnul jsem nový kabel od jedné zapalovací cívky.Samozřejmě musíš předělat uspořádání kabelů v zásuvce.Jinak tam šla celá přístrojovka i dobře zabudovat.Předpokládám,že originál budíky máš KO.Mě zbyly doma ty mé (..teda zbytek) napiš mi na mejla,třeba by šly dát naše zbytky dohromady.

kolb.y

zdarec mě zbyl akorát originální tachometr kterej šlape jak hodinky a palivoměr.Otáčkoměr je uplně na kašu a zbyla mi z toho jen hromádka střepů kterou sem už vyhodil.tak sem si kopil univerzální budíky a vyjel s kámošem na sraz a kamoš mě to zase zrušil uplně stejnym způsobem.takže mám doma dva fungující tachometry a žádnej otáčkoměr.Jak si psal že ti to ukazovalo dvakrát tak to ně u těch univerzálních taky tak to borec natahl z civky na leve straně a bylo to ok ale rafička na volnoběh poskakovala jak ratlík v mrazu... a kolem 7 000 taky...(dělaj to i banditácký budíky?) mohl bych ti poslat fotku toho co mi zbylo ale az o vikendu...

zatím zdar

kolby

motohlad
Tak u mě to taky odnesl otáčkoměr.Na kaši sice není,ale rozbitej je dost.U bandiťáckého otáčkoměru nemám problém s poskakováním.Funguje úplně normálně.
antro
Zdravím, nemáte někdo funkční tachometr na ER5ku?Kdyžtak mi písněte na mail.Díky.
katec*
cus hele,me ted o vikendu odkracel do vecnych lovist tachomer.Tak pokud bys mel doma tachomer tak bych ho od tebe odkoupil.Vratil bys me zpatky na silnici
kolb.y
zdarec tak mi mapiš svou mejlovou adresu a ja ti pošlu aji fotky a podle toho co bys na to řekl tak by sme ses domluvili na ceně...
motohlad

Má adresa je motohlad@seznam.cz.

Můj tachometr by měl být funkční.Odnesl to spíš otáčkoměr.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]