Nejde ale jen o to zda vydrží, ale zda jsou taky k něčemu dobré. Projděte si např. youtube. Některé kamery jsou totiž jen k tomu aby bylo poznat zda je den nebo noc (nadneseně)
Záleží na rozlišení , podporované délce záznamu, podporované maximální velikosti paměťové karty a nočním vidění. Pokud kamera má slušné parametry tak ji ber. Se životností problémy nejsou. Dneska už v takovým zařízení nejsou žádné mechanické díly které by se mohly ochodit a součástková základna se používá po celém světě prakticky stejná.
Levnou kameru nekupujte, to nemá smysl. Kdysi jsem si koupil kameru, která stála asi 16 stovek. Nejen že nebyly čitelný SPZ, protože rozlišení bylo bídné, ale po dvou měsíích se pokazila. (první foto)
Ani jsem ji nedával do záruční opravy, protože jsem ji už nechtěl. Vyhodil jsem ji. Teď mám TrueCam s fullHD rozlišením, (druhé foto), GPS a databází radarů. Při přehrávání je na 2/3 obrazovky obraz kamery a na 1/3 je Google mapa, kde právě jedete. Cena je přiměřená, něco přes tři tisíce.
Obraz z trueCam vypadá následovně. Kamera má i senzory pohybu, takže vidíte zrychlení ve třech směrech, to je dobré pro případ nárazu, třeba zezadu, kdy toto kamera nesnímá.
Samozřeujmě že kamera za tři litry bude mít lepši funkce než lowend z Dx.com ale ťamani uměj udělat fullHD kameru s nočním viděním už kolem 6oo,a ve full Hd není lroblém přečíst SPZ.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.