Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Palivový filtr ( nejde rozpojit )

Od: ko odpovědí: 9 změna:

Ahoj , prosím Vás neví někdo jak by se dal rozpojit benzínový palivový filtr co je na fotce? Není tam žádná pojistka která by se zmáčkla jak to u ostatních bývá . Vytáhnout to ven nejde ani silou,nevím jakým způsobem to tam drží . Filtr je nacvaklý v takových dvou kovových kroužkách ( co jsou pod tím zeleným plastem ), ten jeden se protáčí s tím filtrem ... Dík za případnou pomoc :)

Palivový filtr ( nejde rozpojit )

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

0x

Ze spodu toho zeleného plastu bude taková plastová zarážka,teď nevím ale myslím zamáčknout.

ko
hodnocení

Ta plastová zarážka na zamačkavání tam právě vůbec není...ten zelený plast je po obvodu pořád stejný jak je vidět na fotce ...

hodnocení

0x

Zkusil bych nesundavat z filtru tu zelenou část, ale stáhnout rovnou tu černou hadici.

Případně můžete hadici nahřát třeba fénem a zkusit to za tepla.

Nebo nakonec hadici můžete uříznout a o těch 5cm jí prostě zkrátit.

ko
hodnocení

Díky, to jsem sice udělal, ale jde o to, že tu zelenou ptákovinu potřebuju ,protože tu hadičku nezapojím do filtru ( jsou stejného přůměru, proto potřebuju sundát tu přípojku nějak ...

hodnocení

0x

Ahoj, jak tohle rozpojit nevím, sám mám tu klasiku jak se o ní tady píše,ale zkusil bych pohledat na fóru přímo na značku tvého auta. Jestli to je nějaká výrobní specifikace značky,určitě se to tam řešilo.

ko
hodnocení

Díky, to jsem už zkoušel " hlavní " forum je zavirované a dlouho nefunkční a v těch ostatních jsem se nedověděl nic u potřebného modelu ...Bohužel se mnou Renault " vyjebal " protože už fakt nevím, násílím to nejde a moc se o to už nechci pokoušet abych to nezničil uplně

bambula*
hodnocení

0x

Uřízl jsem to u filtru, namočil na pět minut do vařicí vody poté jsem to stáhl, bylo to Kangoo,, ale s fénem bych tam moc nemachroval

ko
hodnocení

hadice od toho zeleného zmetka šla v pohodě stáhnout , horší teď tu zelenou přípojku dostat od filtru , ale díky zkusím to s tou vodou ještě , jestli to k něčemu povede :)

ko
hodnocení

Tak problém vyřešen...musel jsem to násilím vytlouct...drží to tam způsobem,že jsou uvnitř toho zeleného plastu zohlé plíšky...čili tam to jde hladce... bez problému,ale zpátky už ty plíšky kladou odpor a drží to ... Tak snad to někomu pomůže kdyby se s tím trápil jak já, každopádně díky všem za reakce :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]